Mónika nézte, Ildikó nem nézte
2022. június 21. 00:25

Fotó: MTI/Illyés Tibor

„Nézem az úszó VB megnyitóját (szurkolásra készülök, mert remek magyar úszók jutottak az elődöntőkbe), de megkeseredik a szám.

Wladár Sándor köszöntőjében csontig benyal a kormánynak.

Miért van erre szükség? (Költői kérdés)”

Lamperth Mónika: Nézem az úszó VB megnyitóját, de megkeseredik a szám

Lendvai Ildikó a Klikk TV Mélyvíz című műsorában vendégeskedett, ahol először is az angol-magyar mérkőzésről kérdezték. Lendvai elárulta: ő már a 6-3 idején is élt, így az ezen a mérkőzésen átélt érzelmeket élte át a 4-0-ás magyar győzelem után is, annak ellenére, hogy nem nézte a mérkőzést. 

A beszélgetésben ezután rátértek Lendvai Ildikó közösségi médiás jelenlétére is. 

Nem értek egyet azzal, hogy fontos eseményeket, alaphíreket a Facebookon jelent be a miniszterelnök, ellentétben velünk, akik a véleményeinket osztjuk meg a nagyérdeművel”  – vélekedett az MSZP volt elnöke, példaként említve, hogy az élelmiszerár-stop, a hitelmoratórium és a kamatstop, valamint a benzinár maximalizálás meghosszabbításának bejelentését. 

Lendvai szerint a probléma kezelése mintha kiesett volna a kormány hatásköréből. „Az elején lehet, tudatos álláspont volt, hogy nem baj, ha van egy kis infláció. Ami most van, attól már megijedhettek. Azt szokták mondani, hogy 8-10 százalék felett az infláció már politikailag is veszélyes” – fogalmazott.

Lendvai Ildikó az angol-magyarról: Én már éltem a 6-3 idején

 

 

mandiner.hu - facebook
Címkék:
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A kormány a helyén van
  Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
 • A háborús inflációnak csak a békével lehet véget vetni
  Magyarországnak a béke oldalán kell lennie, a háborús inflációt nem lehet másképpen megakadályozni, csak ha a háborúnak vetünk véget - mondta a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
 • Itt vannak az új magyar rendszámok
  Nem kell lecserélni a régit. Az új rendszámtáblákat július elsejétől alapvetően a Magyarországon újonnan forgalomba helyezett (új, illetve külföldről használtan behozott) járművek kapják meg. A meglévő régi rendszámtáblákat nem kell újakra cserélni, azokat gond nélkül tovább lehet használni.
 • Intézményes bővülés a katolikus egyházban
  A napokban a hetvenedik születésnapját ünneplő Esztergom–budapesti érsek, Erdő Péter beszélt a magyar és a világegyház eltérő helyzetéről és arról is, hogy a magyar püspökök jövő tavaszra újra Magyarországra hívták a szentatyát.
MTI Hírfelhasználó