Földig hajolt a büszke DK-s
Niederzolleruntermüller most csontig benyalt
2022. augusztus 3. 00:28

A Gyurcsány-párt politikusa szerint Bayer Zsolt a magyar kormánypárt „hivatásos ocsmány gyűlöletkeltője”.

A Gyurcsány-párt politikusa, Erzsébetváros polgármestere közösségi-média oldalán üdvözölte a hazánkat már kinevezése előtt is többször bíráló új amerikai nagykövetet, David Pressmat. Bejegyzésében Bayer Zsoltnak is odaszólt a baloldali politikus.

„Nagykövet úr, tisztelettel, nagyrabecsüléssel és szeretettel köszöntjük Önt, mint az Egyesült Államok új magyarországi nagykövetét.

Nagyon remélem, hogy nem éri el az Ön ingerküszöbét a magyar kormánypárt egyik alapítójának és hivatásos ocsmány gyűlöletkeltőjének a megnyilvánulása” – fogalmazott Niedermüller.

Majd hozzátette: „Engedje meg, hogy meghívjam Önt, egy Önnek megfelelő időpontban, Budapest 7. kerületébe, amely a kulturális sokféleségnek, a zsidó kultúrának, a befogadásnak, a nyitottságnak ad otthont. Jöjjön el, kérem, hogy lássa, létezik egy másik Magyarország is, még ha most kisebbségben is vagyunk”.

Niedermüller reméli, hogy nem éri el az amerikai nagykövet ingerküszöbét Bayer Zsolt megnyilvánulása

Pressman nem fog megijedni az ócsárlástól, profi diplomata, tapasztalt szakember, rendkívül felkészült, szuperintelligens zseni, ráadásul az LGBTQ+ közösség tagja (Képaláírás: Amerikai Népszava)

----------------------------------------

Bayer Zsolt is üzent az újonnan kinevezett amerikai nagykövetnek. A publicista írását ide kattintva tudják elolvasni.

mandiner.hu
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó