Az Operaház Fantomja 900. előadása
A 900. előadáson váltott szereposztásban léptek fel azok a főszereplők, akik az elmúlt csaknem két évtizedben sikerre vitték az előadást.
2022. november 12. 21:24

Posta Victor, Csengeri Attila és Sasvári Sándor (b-j), akik a Fantom szerepét játszották koccintanak Andrew Lloyd Webber Az Operaház Fantomja című musicaljének 900. jubileumi előadása utáni ünnepségen Budapesten, a Madách Színház Stúdióban 2022. november 11-én. A színház 2003. május 30-án mutatta be a zenés darabot, Szirtes Tamás rendezésében. MTI/Lakatos Péter

A Madách Színház 2003. május 30-án mutatta be Andrew Lloyd Webber Az Operaház Fantomja című musicaljét, Szirtes Tamás rendezésében. A darabot 17 évvel az ősbemutató után láthatta a közönség Magyarországon. A musical bemutatásának jogáért három színház versengett, végül a Madách Színház csapatát és Szirtes Tamás rendezőt érte a megtiszteltetés, hogy a világon először saját felfogásban, vagyis non-replica változatban mutassa be a darabot.

 

Mahó Andrea (b) Christine és Sasvári Sándor (j) a Fantom szerepében énekel az Operaház Fantomja című musical 900. jubileumi előadása végén a tapsrendben, amelyben színpadra lépnek mindazok a főszereplők, akik az elmúlt 899 előadás során sikerre vitték Magyarországon Andrew Lloyd Webber világhírű művét, Budapesten, a Madách Színházban 2022. november 11-én.

 

Az Operaház Fantomja című musical 900. jubileumi előadása végén a fellépő művészek a tapsrendben, amelyben színpadra lépnek mindazok a főszereplők, akik az elmúlt 899 előadás során sikerre vitték Magyarországon Andrew Lloyd Webber világhírű művét, Budapesten, a Madách Színházban.

MTI
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A kormány 11 pontos akcióterve
  A kormány 11 pontos akciótervének intézkedései és az új hitelprogramok (gyármentő garancia- és hitelprogram) biztosíthatják a recesszió elkerülését Magyarországon a teljes foglalkoztatottság megőrzése és a családok megvédése mellett; hosszú távon azonban új gazdaságstratégiai modellre is szükség van - hangsúlyozta a gazdaságfejlesztési miniszter szerdán.
 • Moszkva komoly ajánlat esetén kész a tárgyalásra
  "Ha most komoly javaslat érkezik arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne megállítani ezt a konfliktust úgy, hogy közben teljesüljenek a mi teljesen jogos követeléseink, természetesen készek leszünk tárgyalni" - mondta Lavrov a Jevgenyij Primakov néhai miniszterelnök és külügyminiszter emlékének szentelt fórumon.
 • Elutasította az Alkotmánybíróság az ellenzéki indítványt
  Az Alkotmánybíróság a határozatában megállapította: "nem alaptörvényellenesek azok a rendelkezések, amelyek meghatározzák a még elégséges szolgáltatások pontos tartalmát a köznevelési intézményekben megtartott sztrájk esetén".
MTI Hírfelhasználó