Tasnádi Tasnádinéról - gondola kommentár a zsákról meg a foltjáról
Sikeres üzletemberként természetesnek tartottam, hogy bejárhassa velem a világot, tízmilliókat költhessen és korlátlan időt fordíthasson hobbijára, a fotózásra, és - pótolva lemaradásait - megismerkedhessen Magyarország és Európa számos értelmiségével, művészével, élsportolójával, valamint a magyar és világirodalommal.
2002. szeptember 16. 16:09
A feleségem által 2002. szeptember 12-én, az OTS-Cégvonalon kiadott sajtóközleményére az alábbiakat válaszolom:

Sajnálom és szégyellem, hogy válófélben lévő feleségem - Marjai Judit - élettársával Szabó Stein Imrével, immáron a hitelrontás és a hamis vád eszközeivel élve igyekszik a nyilvánosság figyelmét elterelni arról, hogy az elmúlt években - meghurcoltatásom legnehezebb időszakában - engem és családomat kifosztott.

Sajnálom és szégyellem, hogy közel egy évtizeden keresztül olyan nőt tekintettem társamnak, aki most "keresztapaként" aposztrofál azok után, hogy éveken át együtt küzdöttünk e diszkriminatív jelző ellen.

Sajnálom és szégyellem, hogy kislányom megszületése után az ügyészségtől kellett arról értesülnöm, hogy gyermekünk valószínűleg nem tőlem van, hiszen Marjai Juditnak házasságunk és előzetes letartóztatásom ideje alatt, számos férfival volt kapcsolata.

Judit azt állítja: Tőlem semminemű anyagi javakat nem tulajdonított el.

Előrebocsátom: feleségemtől soha nem sajnáltam az anyagi és szellemi javakat.

Sikeres üzletemberként természetesnek tartottam, hogy bejárhassa velem a világot, tízmilliókat költhessen és korlátlan időt fordíthasson hobbijára a fotózásra, és - pótolva lemaradásait - megismerkedhessen Magyarország és Európa számos értelmiségével, művészével, élsportolójával, valamint a magyar és világirodalommal.

Feleségemet azonban, meghurcolt és megalázott előzetes letartóztatottként is úgy tartottam el, hogy lehetőségemhez mérten mindent meg kellett tennem azért, hogy anyagi és érzelmi biztonságban nevelhesse kislányunkat.

Ezek után valóban csak a magam és családom kifosztásaként tudom értékelni, hogy Judit letartóztatásom alatt különböző pénzintézetekből, összesen 240 millió forintot vett fel és tett el, ezzel egyúttal tönkretéve a cégeim megmaradt likviditását.

Feleségem pénz nélkül nem maradt, bizonyíték erre az ügyvédje által megírt vagyonnyilatkozat. A pénz sorsáról azóta semmilyen információm nincs, viszont Judit és élettársa, a több mint egy éve munkanélküli Szabó Stein Imre luxusházat épített, börtönviselt testőröket, mercedes autókat tart, sokmilliós luxus utakon vesz részt, valamint alvilági kapcsolataira hivatkozva fenyegeti fiamat és a barátaimat.

Ami legjobban fáj, mégis az, hogy Judit sem a törvény betűjét, sem pedig egy anya - érzéseim szerint - erkölcsi kötelességét nem tartja be, amikor elrejti előlem Tamarát.

Az általuk fizetett gyermekfelügyelő rendőrségi jegyzőkönyvben elmondta, hogy kislányomat bezárva tartják, az utcára nem mehet ki, a redőnyök is lehúzva vannak, nehogy a gyermeket valaki meglássa. Mikor a gyermekfelügyelő furcsállotta a viselkedést és megkérdezte miért nem lehet a kislányt kivinni, a Judit azt válaszolta, hogy akkor nem tudná az apját zsarolni.

A jegyzőkönyv tanúsága szerint, Szabó Stein Imre terrorizálja, megveri a kislányomat.

Judit azzal vádol közleményében, hogy fölébe helyezem magam a magyar és európai törvényi normáknak. Úgy érzem, Ő tetteivel sajnos az anyaság és az emberiesség legalapvetőbb, minden írott törvénynél magasabb rendű erkölcsi parancsolatának szegült ellen.

A döbbeneten kívül tulajdonképpen csak az okát keresem annak, hogyan süllyedhetett olyan mélyre egykori társam, hogy önmagát, gyermekét, érzéseit megtagadva gyalázkodjon.

Más okát nem látom Judit nárcisztikus, nyilvánosság előtti rágalmainak, mint valami rettentő, feloldhatatlan lelkiismeret furdalást. Ezen nem is csodálkozom. Sajnos információim vannak arról, hogy Judit és élettársa, Szabó Stein Imre szorosan együttműködik a rendőrséggel, amelynek bizonyos csoportjai még mindig a lejáratásomon dolgoznak. El akarnak takarítani az útból, hogy gátlástalanul költhessék családunk megmaradt pénzét.

Én - Judittal ellentétben - nem szeretném korlátozni a sajtót. Őszintén és tisztelettel csak arra kérem a Sajtó tisztelt képviselőit, hogy félelem nélkül végezzék továbbra is a dolgukat és közöljenek mindent, amiről úgy érzik, hogy közelebb hozhat az igazsághoz.

Tisztelettel:

Tasnádi Péter

(OTS)

* * *

Tasnádi Péter azt tanácsolja a sajtó munkatársainak, hogy félelem nélkül végezzék továbbra is a dolgukat és közöljenek mindent, amiről úgy érzik, hogy közelebb hozhat az igazsághoz.
Tanácsolja mindezt azok után, hogy a sajtó közreadta, -adja, Tasnádi és felesége, Judit levelét. Tanácsolja mindezt azok után, hogy levadászással fenyegetett meg újságírókat, s tanácsolja mindezt azok után, hogy nem kevés szerepe volt abban, hogy elnémult a Sajtóklub. – Csupán, mert félelem nélkül végezte dolgát és közölt mindent, amiről úgy érezte, hogy közelebb hozhat az igazsághoz.
Csak remélni merjük, hogy az igazság nem ennyire cinikus!

(gondola)

Címkék:
megmondó
Az egyik esetben Vlagyimir Iljics Lenin elvtárs, a másik esetben a sikeres magyar tőzsdespekuláns, Soros György alakja emelkedik égi magaslatokba.
 • Szabad-e Dévénynél zsidózni?
  Az egykori SZDSZ-es hihetetlen éleslátással látja a láthatatlant, látja a szörnyűséget, hallja a hallhatatlant.
 • Vörös segély kell a szélsőségesnek
  A hungarofób figura a jelentős ajándékpénzből sem tudott önjáróvá válni, csak megélhetésieket tudott maga köré csődíteni.
 • Az SZDSZ ökológiai lábnyoma
  Szegény agrárszakértőnk és néprajztudósunk (meg a pártja) tavaly még ugyanilyen lelkesedéssel fogadta a Szegedi Megváltót.
 • A finom hazugság a legaljasabb
  Azokat a politikai bűnözőket, akik titokban utalt pénzekért együttműködnek az embercsempész bandákkal, kiszolgálják a migránsmaffia főkolomposait.
hírfolyam
 • Hírstart
 • Hírkereső
 • Hírlista
 • News Agent
 • Alternatív Hírportál
 • Startlap
 • A hírek
 • Hírfal
 • Hírmutató
 • Polgári Szemle
 • Időjárás
 • Bálványosimádó
 • MTI