Európa-híd: Euro Manci a pártállam és eurokrácia között
A túlkompenzálási kényszertől szenvedő baloldal, meg a Dunán átívelő haladó szellem majdnem bajt csinált.
2003. március 14. 23:40

A most következő fotók (az 5. és 6.) egy olyan helyszínt ábrázolnak, ahol egy kamionnak meg kellett állnia a budai alsó rakpart fölé épített gyaloghíd előtt (amin át meg lehet közelíteni a ponton budai végét), mivel a nagy "csatlakozástervezők" nem építették elég magasra, s így vagy alászorult volna, vagy inkább elsodorta volna az egészet, ha aláhajt lendületesen.

Szerencsére a sofőr, vagy a rendőrök kiszúrták, hogy túl alacsony az építmény (vagy magas a kamion teteje), ezért aztán a kamion szépen visszatolathatott a Margit hídig! Amitől, persze, leállt a forgalom a rakparton.

A másik oldalon viszont teljes elterelés volt, az északról dél felé tartó autósoknak a Margit híd után fel kellett menniük a rakpartról. Felvetődik a kérdés, vajon ez a hídépítő-performance nem járt-e a péntek esti csúcsforgalom aránytalan sérelmével?

E lehetőségen azért kellett elgondolkodnunk, mert hát nemrégiben még az álmos szombat délutáni forgalom is fontosabb volt az Andrássy úton, mint az oda tervezett békedemonstráció. Ma meg kit érdekelt a pénteki csúcs?!

Lássátok hát e költséges vízjárás képeit. Így megyünk mi Európába.

gondola képriport
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Állati küldetés a Városházán
  Szabó Rebeka kinevezése a liberálisok ideológiai háborújának újabb fejezete.
 • Előkészített baloldali akció az SZFE egyetemfoglalása
  Egy nyilvánosságra került dokumentum szerint a színművészeti egyetem kommunikációs vezetője körlevélben szervezett a diákok között egy négynapos nyári szabadegyetemet, amelynek témája: megbukott a képviseleti demokrácia. A dokumentumot az Origó hozta nyilvánosságra, amelyből kiderül: Soros György által támogatott baloldali aktivisták képezték ki a hallgatókat az egyetemfoglalásra.
 • Gerald Knaus célja: Orbán Viktort kiiktatni
  Legyünk tisztában azzal, hogy Gerald Knaus és szervezetének tevékenysége csupán a jéghegy csúcsa. Fontos, hogy a választók megismerjék és megértsék ennek a rendszernek a veszélyességét. A nemzetbiztonságot érő új fenyegetések ellen hatékonyan fel kell lépni.
MTI Hírfelhasználó