Berkecz Mária esete a Népszabadsággal
A mai napig hiába keressük a Népszabadság honlapján a május 31-én nyomtatásban megjelent interjút. Rejtély, hogy a Millenáris Kht. volt vezetőjét megszorongatni akaró írás miért nincs a neten.
2003. július 8. 14:00
A szocialista napilap immár több, mint egy hónapja, május 31-én hozott le terjedelmes interjút Berkecz Máriával.

A Millenáris Kht. volt vezetőjét keményen faggatta a lap egyik vezető munkatársa. A kérdések kíméletlenül egyenesen fel lettek téve, és a lap korrekten lehozta Berkecz Mária válaszait is. Mivel a cikk minden szempontból megfelelt a legmagasabb szakmai követelményeknek, mondhatjuk, hogy élvezet volt olvasni. Szikrázó interjút manapság alig találni a magyar sajtóban.

A cikk, mint említettük, nyomtatásban megjelent a Népszabadság május 31-ei, szombati számában. Azóta sem olvasható viszont a lap internetes változatán, amelyen pedig nem egy írás kétszeresen is szerepel, ami arra enged következtetni, hogy a honlapra automatikusan kerülnek fel az anyagok. Csak találgathatjuk, mi az oka, hogy a Népszabadság immár harminckilenc napja nem teszi közzé a ragyogó interjút.

Most a gondola megpróbálja pótolni a hiányt, a maga szerény eszközeivel. A képre kattintva (reményeink szerint) a kedves Olvasó is ki tudja betűzni az interjút.

(gondola)

Címkék:
  • Rebrov nem "A Nagy Edző"
    Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
  • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
    Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
MTI Hírfelhasználó