Chat, telefon, szex - Erotika kiállítás képekben
A 11. alkalommal megrendezett budapesti EROTIKA kiállítás idén az 1001 éjszaka pajzán világába kalauzolta el az erotika iránt érdeklődőket. A gondola Sheherezáde-fun klubja a helyszínen kísérte végig az eseményeket, és képekben örökítette meg az olykor kissé unottan popsit riszáló táncoslányokat.
2006. szeptember 26. 12:40

Már szeptember elején állt a bál a pornós szakmában, ugyanis néhány eszes fazon rájött: a magyar nép elbír még egy erotika-showt – akár kettőt is -, ezért szeptember elejére Erotika Parádét hirdetett. Tette mindezt úgy, hogy plakátjai erősen hajaztak a már évek óta bejáratott Erotika Kiállításéra. Volt is belőle huzavona, pörlekedés, aztán megtartották mindkettőt, természetesen nagy érdeklődés mellett. 

A gondola az Erotika Kiállításra látogatott ki, hogy szemügyre vegye, mi is változott az elmúlt években a háromnapos rendezvényen. 3300 forintos belépő ugyanis feljogosíthatja az érdeklődőt, hogy minőséget várjon a szervezőktől. Pozitív előrelépésként tapasztaltuk, hogy nem osztanak kilónyi szórólapot a standok között mászkálók között, így nem kell térdig járni a szemétben az esti órákban. Több előrelépésről azonban nem beszélhetünk. Sőt! Feltűnő módon ebben az évben jóval kevesebb kiállító jelent meg a helyszínen, mint eddig bármikor. És ha ehhez hozzávesszük, hogy három olyan standot számoltunk össze, melynek kínálata semmilyen módon nem kapcsolódik az erotikához, akkor valóban rossz az összkép. Márpedig erős asszociációs képesség kell ahhoz, hogy egy gokart-kölcsönzőt (!), egy szőrme-bunda feliratú standot vagy néhány masszíroztató fotelt a szexhez tudjon kapcsolni.  A tömeg leginkább a szex-shopok és az újságos standok körül gyülekezett, néhány spicces fiatal ugyan fennhangon kereste a Népszabadság pavilonját, ám végül be kellett érniük a Móricka, a Tutti Frutti és más erotikus kiadások példányszámaival.  

Az érdeklődök összetétele szinte az egész magyar társadalmat reprezentálta. A suhogós fiataloktól az öltönyös üzletemberig, és a konszolidált családanyáig bárki megtalálható volt a kiállításon, ahol az egyik érdekességet néhány monitor előtt találtuk. Szóba elegyedve a lelkesen kattintgató testfestéses lánnyal, megtudtuk, hogy egy szexpartnerkereső oldalt próbálnak népszerűsíteni. Kérdésünkre elmagyarázta, nagyjából 2300 taggal rendelkeznek, az arányok egyelőre nem túl barátinak (tíz férfira jutott egy nő), de állítólag itt legalább mindenki tudja, miért regisztrált. A site szórólapja is igen beszédes, mottója: chat, telefon, szex.

Nemcsak standokban, de lányokban is szűkölködött a kiállítás. Így nem csoda, ha egy-egy felbukkanó jelenséget hosszú percekig ostromolták a fiatalok egy aláírásért vagy közös fotóért. A pornószínház előtt a szokásos kilométeres sor kígyózott, de a table dance lányai előtt sem lehetett tűt leejteni. Így csak nyomorgás, tülekedés maradt, és természetesen a többség nem látott szinte semmit sem. A szűk mezőny a lányok arcán is meglátszott, már a koraesti órákban unottan nézelődtek és rázták a feneküket. Kovi sztárjai sem pörögtek túl, mikor az után tudakolóztunk, hogy lesz-e még show-műsoruk, a producer azt válaszolta: mára befejezték a „munkát”. Ehhez képest még 7 óra sem volt és szombat… 

Egyedül a főszínpadon volt gyakori a nyüzsgés. A műsorvezetők több játékos ötlettel próbálták emelni a hangulatot: így kerülhetett a szende Anna is színpadra, aki ugyan megpróbálta eljátszani az orgazmust, de inkább tűnt kezdődő paralízisnek a kísérlet, mint a valódi gyönyör forrásának. A „sztárok” fellépése hozta a kötelezőt, de az a néhány, melyet személyesen is megtekintettünk, semmi újat vagy egyedülállót nem tartalmazott, így összességében az előző évekhez képest jóval kevesebb impulzussal távoztunk a helyszínről.

Címkék:
  • Magyarország erősíteni akarja kapcsolatait a keleti országokkal
    Megváltozott Kelet és Nyugat egyensúlyának helyzete, de Magyarország ebben az új helyzetben nem veszélyt lát, hanem lehetőségeket, amelyeket a keleti országokhoz fűződő egyre erősebb kapcsolatok építésével akar kihasználni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Kazahsztánban.
  • Egymillió felett van a támogatók száma
    A Fidesz—KDNP európai parlamenti kampánya során eddig 1,150 mil­lióan írták alá Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos bevándorlásellenes programját. Lapunk értesülése szerint április 29-től hivatalosan is megkezdődik a kormánypárti politikusok országjárása.
  • Konzervatív demokráciát teremtünk
    Konzervatívként azonban a konzervativizmus győzelméért kell dolgoznunk. Nem a dogma, hanem a nemzet és annak tagjai érdekében. A normalitás, a teremtett világ védelmében.
MTI Hírfelhasználó