ISM-kitüntetések március 15. alkalmából
Deutsch Tamás az Iparművészeti Múzeumban rendezett ünnepségen kitüntetéseket, elismerő okleveleket adott át a hazai sportéletben, a kábítószer-megelőzés területén, a szenvedélybetegek kezelésében kimagasló teljesítményt nyújtó személyeknek, szervezeteknek.
2002. március 13. 18:30
Fontos a tehetség, a hit, az önbizalom, de mindennél fontosabb az a munka, amellyel önök elérték céljukat és az, amivel mi is elérhetjük céljainkat - méltatta az elismerésben részesülők tevékenységét a tárca elsőszámú irányítója.

A kitüntetettek:

Bay Béla-díj (edzők): Illovszky Rudolf Csik Ferenc-díj (sportolók): Kovács "Kokó" István Esterházy Miksa-díj (sportvezető, sportdiplomata): Wisinger János Horváth Mihály-díj (ifjúság): Magyarországi Fulbright Bizottság és Tanulmányi Központ Kerezsi Endre-díj (iskolai sport, diáksport): dr. Somhegyi Annamária Minarik Ede-díj (sportközösségek): Magyar Olimpiai Bizottság Ezüst Toll-díj (újságírók): Csurka Gergely, Dér András, Gadácsi János Miniszteri elismerő oklevél: Berente Judit, Bogó Ágnes, Csendes László, Faragó Tamás, Márkus Gábor, Mihaldinecz Csaba, Minimax tv-csatorna, Pál József, Páni Róbert, Pányi Béla, Parlament Sportegyesület, Portisch Lajos, Sebestyén Júlia, Simon Géza, Szabó Eszter, Szántó Imre, dr. Szemelyácz János, Veres Ilona

Kántor Anikó, a magyar kézilabda-válogatott játékosa - csapattársaitól eltérően - korábban nem tudta átvenni a sydneyi olimpiai ezüstéremért adományozott Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztjét, melyet a szerdai ünnepségen nyújtott át neki az ifjúsági és sportminiszter.

(MTI nyomán)

Címkék:
  • Az amerikai recept nem másolható
    Szakítanunk kell azzal széles körben elterjedt nézettel, amely szerint az alapító atyák, az unió létrehozói alulról építkező, a nemzetek szuverenitására épülő, konföderatív európai közösség létrehozásában gondolkodtak. Ez az állítás nem állja meg a helyét, sőt inkább az ellenkezője az igaz.
  • Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot
    Giuseppe Conte miniszterelnök "eladta" Olaszország szuverenitását és gazdasági érdekeit, és ezért "Macron és Merkel vállveregetését" érdemelte ki. Conte azért nyitotta meg a kikötőket, mert "ezt ígérte az EU-nak, és ezért cserébe ismét kormányon maradhatott" - hangoztatta Salvini. Megjegyezte, hogy a Conte-kormány ezzel nem "Salvini, hanem 60 millió olasz ellen" cselekszik.
  • A szélsőség "úgynevezett magyar értékekről" nyerített
    Nincsenek magyar értékek, a magyar etnikum semmivel sem járult hozzá a kontinens gazdagításához az elmúlt ezeregyszáz évben.
MTI Hírfelhasználó