Mi történik Dél-Afrikában? III. rész
A brutális nemi erőszak mindig jelentős szerepet játszott az afrikai kultúrákban, de ami a gyarmatosítás alól felszabadult országokban történik, az nehezen képzelhető el a fekete kontinensen kívül élő fehér emberek számára.
2007. február 5. 09:01
Az afrikai lapokban sokszor olvashatunk arról is, hogy csecsemőket, gyerekeket darabolnak fel, erőszakolnak meg, és a kicsik gyakran szétszakadva, nagy fájdalmak között elvéreznek, szörnyethalnak.

"Abban, hogy az afrikai feketék a nemi erőszakkal, az AIDS/HIV felelőtlen terjesztésével általános háborút indítottak a gyerekek és nők ellen, és hogy ezzel akarva, akaratlanul a saját, évezredeken keresztül fenn maradt fajtájuk kipusztítását, kulturájuk megsemmisítését segítik elő, azzal minden rendőr, szociológus, kormánytisztviselő egyetért..... itt mindenki tudja, hogy sokkal kevesebb az esélye annak, hogy egy ma született gyerek megtanul írni-olvasni, mint annak, hogy 16 éves kora előtt megerőszakolják, vagy hogy már gyerekkorában megkapja az AIDS-t vagy a HIV vírust " - kezdte egy dél-afrikai riportját a BBC tudósítója.

A fehér kisebbség elnyomó uralma alól felszabadult Dél-Afrikai Köztársaság 1994-ben hivatalosan 18,801 nemi erőszakot regisztrált az országban, ez a szám 2001-re 24,892-re emelkedett, legalább is 2002 elején ennyit hoztak nyilvánosságra. A valós számok ennél sokkal magasabbak: Pretoria rendőrfőnöke egy 2003-as nyilatkozatában kijelentette, hogy egyedül a 0 év (csecsemő) és a 12 év közötti korosztályba tartozó gyerekek között 400 %-kal (négyszáz) nőtt a kárukra elkövetett erőszakos nemi közösülések száma.

A dél-afrikai kormány South African Law Commission bizottsága által nyilvánosságra hozott, és a megjelenésének pillanatától kezdve erős kétségekkel fogadott jelentése szerint az országban évente egymillió hétszázezer erőszakos nemi közösülés vagy arra irányuló kísérlet történik, amiből kevesebb mint ötvenezret jelentenek a hatóságoknak. A fehér nők elleni nemi erőszak számokban nehezen kifejezhető, elképesztő méreteket öltött.

Független dél-afrikai és angol nővédő szervezetek szerint azonban a valóságban a 44 millió lakosú országban évente tizenötmillió háromszázezer (!) nemi erőszak történik, minden 26. másodpercben megerőszakolnak valakit, de az évente jogerős ítélettel végződött esetek száma nem éri el a húszezret sem.

2002-ban az 1,7 millió erőszakos nemi közösülésnek minősülő esetnek több mint 40 százaléka 10 éven aluli kislányok ellen történt, és 65 százalékban csoportosan elkövetett bűncselekményről volt szó. A nemzetközi emberjogi szervezetek ezeket az adatokat manipuláltnak és nevetségesen alacsonynak tartják.

A fekete hatóságok sokáig nagy szeméremmel palástolták a nemi erőszakkal fűszerezett csecsemőgyilkosságokat, egészen addig, amíg 2002 áprilisában ki nem robbant Baby Tshepang ügye. Az akkor nyolc (!) hónapos kislányt Cape Town Louisvaleweg elővárosában 2001 október 27.-én hat feketebőrű fiú a 16 éves anyjával együtt egymás után többször megerőszakolta és szadista módszerekkel különböző tárgyakkal órákon át szexuálisan kínozta.

Connie Seoposengwe, Johannesburg feketék lakta körzetének védőnője így kezdte az egyik dél-afrikai lapnak írt beszámolóját: "Végig rosszul voltam, amíg olvastam a rendőrségi jelentést, hasmenésem volt és állandóan hányingert kaptam.... később, amikor a kislány nagybátyja arról beszélt, hogy nagyon ideges lett, mert a fájdalomtól kiabáló gyerek nem akarta abbahagyni a sírást, akkor ki kellett mennem a helységből." A fiúk azt vallották, hogy azért kínozták a gyereket "mert jobb lesz a vére" és azért követték el szörnyű tettüket, hogy a még biztosan "szűz lány szenvedésektől áttüzesedett vére" megvédje őket az AIDS-től.

A szerencsére életben maradt gyereket a 35 éves nagyanyja megtalálta az ágyában, amint mozdulatlanul, nyitott szemmel feküdt egy nagy vértócsa közepén. Kórházba került, és műtétek hosszú sorát végezték el rajta, hogy a szétroncsolt, szétszakadt belső szerveit működőképes állapotba hozzák. A nem titkoltan népnevelési szándékkal nagy nyilvánosságot kapott üggyel kapcsolatban az is elhangzott, hogy a dél-afrikai egészségügyi minisztérium becslése szerint évente 25,000, azaz naponta 68-69 csecsemőt erőszakolnak meg hasonló módon, és az esetek 95 százaléka felderítetlen marad.

A 2,500 km-es tengerparttal, csonkamagyar szemnek nagynak tűnő hegyekkel, (a legmagasabb csúcs 3,400 méter magas) lélegzetelállítóan gyönyörű természeti adottságokkal, teljesen egyedi nemzeti parkjaival, különleges növény- és állatvilágával, télen-nyáron kellemes éghajlattal, gazdag arany- és gyémántbányákkal rendelkező 44 millió lakosú Dél-Afrikában becslések szerint a lakosság 11 százaléka (5 millió ember) AIDS-es, 21,5 százaléka (9,5 millió ember) HIV vírussal fertőzött, évente több mint fél millió ember (!) hal meg ebben a betegségben, és ezek a számok napról napra emelkednek.

Ezek után érthető, hogy egy Dél-Afrikában élő, és a nemi erőszaktól rettegő fehér hölgy találta fel a félelmetesen hangzó harapós női nemiszervet. A Rapex nevű találmány lényegéről és működési elvéről az alábbi linkre kattintva olvashat részletes beszámolót.
(Folytatása következik)

Jack Corn
Címkék:
megmondó
De most történt valami. Olyan, amit nehéz a magyar nép bölcsességével azonosítani.
 • Az Európai Unió tulajdonosa
  A kisrészvényesek megzabolázásához rendelkezésre állnak az eszközök: a Nagytestület tagjainak többsége a tulajdonos zsebében van.
 • Elnökjelölt rovott múlttal
  Azaz a baloldali politika továbbra sem óhajt megtisztulni: benne hagyja a szennyeződést a magyar közéletben.
 • Aztán eljött az este
  Most várhatjuk, hogy a gender-Macron, a kvóta-Merkel és a whisky-Juncker mikor és milyen őszintén gratulál.
 • Nagy lehetőség: kibukhat az LMP
  Az európai demokráciában az ellenzéknek is meg kell felelnie bizonyos szellemi minimumnak.
hírfolyam
 • Hírstart
 • Hírkereső
 • Hírlista
 • News Agent
 • Alternatív Hírportál
 • Startlap
 • A hírek
 • Hírfal
 • Hírmutató
 • Polgári Szemle
 • Időjárás
 • Bálványosimádó
 • MTI