Csúnya túlkapás Egerben?
Munkahelyi zaklatásért feljelentést tesznek a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon az egri Markhot Ferenc Kórház dolgozói. Az intézményben az „operatív csoport” házkutatást tartott a főnővérnél és további 12 nővérnél.
2008. július 14. 19:18

A dolgozók szerint a HospInvest megbízásából törtek be a biztonságiak szobáikba illetve szekrényeikbe, átkutatva személyes holmijukat. Nyomást akartak gyakorolni rájuk és munkaszerződéseket kerestek.

Az egri kórház majdnem ezer dolgozója nem írta még alá új szerződését, így az ÁNTSZ nem adott működési engedélyt a privatizáció nyertesének. Az MSZP-s többségű megyei közgyűlés így hiába ítélte oda az intézményt a HospInvestnek, azt még az önkormányzat működteti.

 

hírTV
Címkék:
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó