"Összefosást" hirdetett Gyurcsány Ferenc - egy ideig
Szokatlanul őszinte hangulatban kezdte a szerda reggelt a kapcsolat.hu, a szocialisták közösségi portálja. De az elmúlt napok-hetek-hónapok történéseinek ismeretében végül is érthető a dolog...
2009. február 11. 12:08

A hibát a kapcsolat.hu is felfedezte. Közleményt is írtak róla. Érdekesség, hogy a közlemény címében újra sikerült hibáznia a szerkesztőnek. (lásd alsó fotó)

Az első mondat, hogy rettentően bánt, ami ma hajnalban itt a Kapcsolaton megjelent a Netgereblye című összeállításban. Elnézést elsősorban Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úrtól, minden baloldali barátomtól és persze a Kapcsolat valamennyi olvasójától.

Ma hajnalban elütöttem egy betűt és iszonyatos szó és képzavart okoztam vele. De nem csak ezt, újabb támadási felületet az egész baloldal felé, a miniszterelnök felé, hiszen a fidesz.hu máris lecsapott az égbekiáltó sajtóhibára. A "nyomda ördöge" mindig is működött, most is. Persze ez egyáltalán nem lehet mentség. Nem is keresek ilyet.

Hibáztam, nem olvastam el kétszer, háromszor, amit leírtam. Pedig kell, kellett volna. Mert ez is hozzátartozik a tollforgatók felelősségéhez.

Mégegyszer elnézést Miniszterelnök Úr!

* * *

A fidesz.hu helyt adott a közleménynek, igaz némi hozzáfűznivalójuk nekik is akadt. Mint látható, az elütés történetét leíró cikk címét sikerült újra elütni... Mit mondhatnánk? Igyekszünk megőrizni arcvonásaink rendjét, és - ezt szerkesztőségünk valamennyi munkatársának nevében mondhatom - egy emberként drukkolunk a kapcsolat.hu szerkesztőinek, hogy minél kisebb károkkal vészeljék át ezt a balszerencsés napot!

fidesz.hu, kapcsolat.hu
Címkék:
  • Soros legyőzte Budapestet
    Lehet persze hőbörögni, lehet hisztériázni meg reggelig antiszemitázni, mondom, hogy lehet, de ettől még a Hálózat kiválóan teljesített.
  • Budapest felett az ég
    Visszajöttek, akik annyira hiányoztak, visszajöttek, akikért megint rajongunk. Gyurcsány és az SZDSZ.
MTI Hírfelhasználó