"Föl, föl, te éhes proletár!" - búgta Bajnai + videóval!
Ha esetleg valakinek még lett volna némi illúziója, hogy nem egy új - kizárólag a választások elkerülését célzó - szocialista manőverrel, hanem szakértői kormánnyal lenne dolgunk, akkor most vizuálisan is leszámolhat vele - írja a Jobbklikken Navracsics Tibor. A bejegyzést szó szerint közöljük.
2009. április 6. 13:29
Nem politikailag: hiszen politikailag már régóta nem lehetett senkinek sem ilyen tévképzete. De vizuálisan még élhetett némelyekben egy szikrányi remény.

Elvégre Bajnai Gordon máshogyan néz ki, mint elődje. A sűrű hivatkozás a szakértelemre, meg a válságkezelésre azt is jelezhette volna, hogy egy technokrata stílusú kormány következik. A beszédben elhangzott kapus-hasonlat  pedig akár még szerénységet és visszahúzódást is sugallt a hallgatónak.


Ámde nézzük meg a szocialisták független, válságkezelő miniszterelnökét az Internacionálé éneklése közben. Eleinte zavart a tekintete, bizonytalan a tartása, keresi a helyét. Aztán állást foglal: énekelni kezd, pedig udvariasan és távolságtartóan hallgathatott volna. "Föl, föl, te éhes proletár!" - és talán már jól is érzi magát.

Hazaérkezett. Már várták jóbarátai, akiktől soha nem szakadt el igazán.
Navracsics Tibor, Jobbklikk
Címkék:
  • A Demokrácia Védvonal
    A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
  • Mikulássapkás hazugság
    Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
MTI Hírfelhasználó