Korábbi SZDSZ-es a Jobbik helyi kampányfőnöke
A Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete sajtóközleményben hívja fel a választók figyelmét a Jobbik helyi kampányfőnökének múltjára.
2009. június 5. 10:58
A FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete érdeklődéssel figyeli az Európai Parlamenti választások finisének alakulását. Úgy tűnik, egyes pártok hódmezővásárhelyi szervezetei különös érzékkel választják ki a helyi kampányok irányítóit. Míg 2006-ban Hernádi Gyula szocialista képviselőjelölt kampányfőnöke, Rummel József ismerte be III/III-as múltját, addig most Nagy-György János, a JOBBIK Magyarországért Mozgalom helyi kampányfőnöke szembesítette pártját SZDSZ-es érintettségével, hiszen a 2000-ben tartott időközi önkormányzati választáson e párt színeiben indult képviselőjelöltként. Úgy tűnik, nemcsak a JOBBIK országos, hanem a helyi vezetéséről is kiderült, hogy a kormánypártok közvetlen irányítása alatt állnak.
A FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete ezúton is felhívja a választópolgárok figyelmét, ne hagyják megtéveszteni magukat a június 7-ei választáskor.

Hódmezővásárhely, 2009. június 4.

FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség
Hódmezővásárhelyi Szervezete
gondola
Címkék:
  • Szombaton nyithatnak a teraszok
    Megvan a 3,5 millió beoltott, így a teraszok szombat reggeltől kinyithatnak - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
MTI Hírfelhasználó