Gyurcsány most magát teszi tönkre
Terepfutásra adta fejét Gyurcsány Ferenc. Egy aerobic-edző inkább gyógytornát és térdszorító viselését ajánlaná a nemrég térdműtéten átesett volt kormányfőnek.
2009. július 15. 08:44
Nyilalló fájdalmat érzett térdében februárban Gyurcsány Ferenc. Mivel kínjai az elviselhetetlenségig fokozódtak, hat hete megműtötték. Gyurcsány a kényszerű pihenés alatt nyolc-tíz kilogramm plusz súlyt szedett föl, ezért elhatározta, a korábbi évekhez hasonlóan ismét futni kezd. Egy aerobic-edző szerint azonban korai a mozgás, ugyanis egy térdoperáció gyógyulási ideje három-négy hónap, ahhoz pedig, hogy a régi edzettségi szintjét elérje, akár fél esztendőre is szükség lehet. A szakember úgy véli, Gyurcsánynak egyelőre térdszorítót kellene használnia és gyógytornára járnia.
Magyar Hírlap Online
Címkék:
  • A Szent Péter-i Európa védelme
    Belülről akarják felrobbantani – vagy talán inkább szétmállasztani – a szellemi birodalmat, hosszú ideje, ám most egyfajta végkifejlet látszik közeledni.
  • Orbánt támadja egy lenini hasznos idióta
    Most a populista jelző – nem is címkéjével, hanem – bunkójával ütik le azokat, akik másként gondolkoznak, mint a Központ.
MTI Hírfelhasználó