„Nincs az a pénz, amiért le ne hajolna”
2010. március 30. 11:38

Egyebek mellett gyermektáboroztatásra több tíz millió forint közpénzt nyertek el a Nyakó István MSZP-szóvivő felesége érdekeltségébe tartozó alapítványok és civil szervezetek – tudta meg a Magyar Nemzet. Kérdés, mire mentek el a milliók, ha ennek ellenére arra fanyalodott a szocialista politikus házaspár, hogy ingyenbuszokat kérjen a BKV-tól a gyerekek utaztatásához.

Nyakó István, az MSZP szóvivője múlt szerdai sajtótájékoztatóján Regőczi Miklóssal, a BKV volt vezérigazgató-helyettesével, a közlekedési vállalatnál folyó nyomozás egyik gyanúsítottjával készült interjú kapcsán arról beszélt: jogászokkal is megvizsgáltatják a szöveget.Nyakó a róla szóló állításokat „szemét mondatoknak” nevezte.

Úgy fogalmazott: a nagy leleplezés az, hogy néhány alkalommal buszokat kértek kölcsön hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatásához. Megjegyezte, évek óta segít és „nincs az a forint, amiért le ne hajolna, ha kell, akkor ingyenbuszokért is kuncsorog”.

Magyar Nemzet
  • Javuló járványügyi adatok: az oltások hatása közrejátszik
    A javuló járványügyi adatokban már az oltások hatása is közrejátszik, a vakcinák iránt egyre nő a lakosság bizalma és igénye - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
  • Nemzetközi hadgyakorlat hazánkban
    Sándor Tamás, a Magyar Honvédség Parancsnokságának különleges műveleti szemlélője kedden Budapesten, a Magyar Honvédség hadikikötőjében tartott sajtótájékoztatón elmondta: a "Black Swan – Fekete Hattyú – 2021" gyakorlat egyik célja, hogy a Szolnokon kialakítandó regionális különleges műveleti parancsnokság elérje a "kezdeti műveleti képességet".
  • Az esti kijárási tilalom nem szűnik meg
    A teraszok és kerthelyiségek nyitásával az esti kijárási tilalom nem szűnik meg - hívta fel a figyelmet a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a keddi online sajtótájékoztatón.
MTI Hírfelhasználó