Az MDF a Jobbiktól lop plakátötletet?
Több, mint feltűnő hasonlóságra hívta fel a figyelmet az MDF egyik plakátjával kapcsolatban a fontolvahalado.igen.hu blog. Szánalmas hibrid!
2010. április 2. 16:54

Még csak azt sem mondhatjuk, hogy csupán távoli hasonlóságról van szó, hiszen mind mondanivalóját, mind megvalósítását tekintve szinte ugyanazt fedi az egykosi jobbikos plakát és a mostani MDF-által "reloaded" verzió.

Nyilván abból indultak ki, hogy a csúnya dohányosok (egyébként azok!) eleve antipatikusak, a szívni szó többféle értelmével eljátszva pedig simán belevonhatunk egy kis szlenget a pártpolitikába a "mindegy, melyiket szívod!" vagy "meddig szívod még?" szlogenekkel. Ha nem tudott az MDF kampánycsapata új ötlettel előállni, és tudatosan nyúltk le az egyszer már elsütött ötletet, akkor az elég rossz fényt vet a folyton megújuló MDF-re és Bokros Lajosra. Hiába az arcszőrzet és hiába a megnyerő modor. Amennyiben viszont véletlenül futottak bele ebbe a hibába, akkor azért sajnálatos, mert a sok szakembernek nem jutott eszébe, hogy bizopny már találkozhattak ezzel a remek ötlettel.

gondola
  • Ötödször választották miniszterelnöknek Orbán Viktort
    133 igen szavazattal, 27 nem ellenében, tartózkodás nélkül Orbán Viktort Magyarország miniszterelnökének megválasztották – jelentette be a ma délutáni titkos szavazás után Kövér László házelnök.
  • Kövér László keményen kiosztotta Gyurcsányt
    A bukott miniszterelnök napirend előtti felszólalását nem hagyta szó nélkül a házelnök. Kövér László alaposan helyretette a DK frakcióvezetőjét.
  • Milliárdokért bomlik frakciókra a baloldal
    Súlyos aránytalanságok tapasztalhatók a jelenlegi frakciófinanszírozási rendszerben. Ezt bizonyítja, hogy bár az előző ciklushoz képest kevesebb baloldali képviselő jutott be az Országgyűlésbe, mégis milliárdokkal több állami támogatást kaphatnak. Tóth Erik, az Alapjogokért Központ vezető elemzője szerint a demokratikus költségek aránytalan megemelkedése miatt felmerülhet a szabályok arányos újragondolása.
MTI Hírfelhasználó