Popsivillantás Jobbik-módra
Itt az újabb botrány! Az ATV az egyik vidéki jobbikos jelöltról rántja le a leplet. Vasárnapig még versenyben van a fiú - lehet drukkolni.
2010. április 18. 09:50
Kapcsolódó anyagok
> Részletesen Szabó Attiláról

A Jobbik nem áll le - miután igencsak bebukták a "2/3-adot" amelyet állítólag maga a Fidesz veszélyeztetett csak, egy újabb kis szépségfolttal egészült ki a párt képe.

A péniszpumpás, a helótázó és a morvais botrányok után itt az újabb "popsimutogatós". Ezen hírrel a "független" atv.hu honlapon találkozhattunk:

„Szabó Attila már gimnazistaként felismerte, hogy a parlamenti pártok nem a magyar emberek érdekében cselekszenek, ezért lépett be a Jobbikba 2005-ben” – derül ki a Miskolci Egyetem diákjáról a Jobbik honlapján. A jelölt a múlt vasárnapi szavazáson a 3. választókerületben indult, és 6791 szavazattal a harmadik helyen végzett a fideszes Nagy Kálmán és aszocialista Káli Sándor mögött. Mivel a közel 7000 szavazat 24,7százalékot jelentett Szabónak, még a második fordulóban is versenyben van.

Szabó a párt miskolci alapszervezetének egyik alapító tagja.

„Ebben a sok problémával terhelt térségben legfontosabb teendői közé tartozik a magyar kis- és középvállalkozások támogatása a multinacionális érdekekkel szemben, a cigánybűnözés visszaszorítása a csendőrség felállításával, a segélyezési rendszer igazságossá tétele és a fiatalok gyermekvállalásának támogatása” – olvasható a róla írt szöveg a Jobbik-honlapon.

Az atv.hu kérdésére, miszerint tud-e arról, hogy olyan fotó készült róla, melyen négy vagy öt fiatalember társaságában nadrágjukat letolva állnak, Szabó azt mondta, amíg nem látta a felvételt, nem válaszol a kérdésre. Később a jelölt elérhetetlennek bizonyult...
 

Nem mellesleg ő az, akit még egy hatalmas őrültségre is rá tudtak volna venni a telefonbetyárok (mandiner.hu), amint az az alábbi videóból is kitűnik:

Csak így tovább!

Örülhet a Jobbbik, hogy már csak néhány nap van a kampányból, mert a végén még olyan dolgok is kiderülhetnének, amelyek teljesen megsemmisítenék a pártot, s Vona újra kuncsoroghatna, hogy egy polgári körbe bekerülhessen.

salve - atv.hu nyomán
 • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
  Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
 • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
  Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
 • Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
  Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
 • A járvány első hulláma hazánkban lecsengőben van
  A koronavírus-járvány első hulláma Magyarországon lecsengőben van, de a vírus más földrészeken még erősen terjed - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.
 • Erdő Péter: Pünkösdkor minden életre kel
  "Ne onnan kezdjük, ahol abbahagytuk!" – ezt kéri Erdő Péter. A bíboros, prímás a kényszerű bezártság tanulságainak levonása mellett arról a lehetőségről beszél, amelyet a mostani újrakezdés, életünk nyitottabbá válása tartogat számunkra.
MTI Hírfelhasználó