Popsivillantás Jobbik-módra
Itt az újabb botrány! Az ATV az egyik vidéki jobbikos jelöltról rántja le a leplet. Vasárnapig még versenyben van a fiú - lehet drukkolni.
2010. április 18. 09:50
Kapcsolódó anyagok
> Részletesen Szabó Attiláról

A Jobbik nem áll le - miután igencsak bebukták a "2/3-adot" amelyet állítólag maga a Fidesz veszélyeztetett csak, egy újabb kis szépségfolttal egészült ki a párt képe.

A péniszpumpás, a helótázó és a morvais botrányok után itt az újabb "popsimutogatós". Ezen hírrel a "független" atv.hu honlapon találkozhattunk:

„Szabó Attila már gimnazistaként felismerte, hogy a parlamenti pártok nem a magyar emberek érdekében cselekszenek, ezért lépett be a Jobbikba 2005-ben” – derül ki a Miskolci Egyetem diákjáról a Jobbik honlapján. A jelölt a múlt vasárnapi szavazáson a 3. választókerületben indult, és 6791 szavazattal a harmadik helyen végzett a fideszes Nagy Kálmán és aszocialista Káli Sándor mögött. Mivel a közel 7000 szavazat 24,7százalékot jelentett Szabónak, még a második fordulóban is versenyben van.

Szabó a párt miskolci alapszervezetének egyik alapító tagja.

„Ebben a sok problémával terhelt térségben legfontosabb teendői közé tartozik a magyar kis- és középvállalkozások támogatása a multinacionális érdekekkel szemben, a cigánybűnözés visszaszorítása a csendőrség felállításával, a segélyezési rendszer igazságossá tétele és a fiatalok gyermekvállalásának támogatása” – olvasható a róla írt szöveg a Jobbik-honlapon.

Az atv.hu kérdésére, miszerint tud-e arról, hogy olyan fotó készült róla, melyen négy vagy öt fiatalember társaságában nadrágjukat letolva állnak, Szabó azt mondta, amíg nem látta a felvételt, nem válaszol a kérdésre. Később a jelölt elérhetetlennek bizonyult...
 

Nem mellesleg ő az, akit még egy hatalmas őrültségre is rá tudtak volna venni a telefonbetyárok (mandiner.hu), amint az az alábbi videóból is kitűnik:

Csak így tovább!

Örülhet a Jobbbik, hogy már csak néhány nap van a kampányból, mert a végén még olyan dolgok is kiderülhetnének, amelyek teljesen megsemmisítenék a pártot, s Vona újra kuncsoroghatna, hogy egy polgári körbe bekerülhessen.

salve - atv.hu nyomán
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Vakond a titkosszolgálatok világában
  Nem fogadhatjuk el, hogy az amerikai titkosszolgálati közösség egyik nyíltan deklarált fedőszervezete, a Natio­nal Endowment for Democracy (NED) továbbra is aktívan dolgozzon a magyar belpolitika számukra kívánatos irányba befolyásolásán, megváltoztatásán. Mert miként lehet értelmezni azt, hogy Demszky Gábor volt főpolgármester a mai napig ennek a szervezetnek az ösztöndíjasa? – veti fel Horváth József.
 • Wolfgang Schüssel kapta idén a Petőfi-díjat
  Wolfgang Schüssel, Ausztria volt szövetségi kancellárja vehette át a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány Petőfi-díját csütörtökön, a budapesti Terror Háza Múzeumban rendezett ünnepségen.
 • A baloldal irányítja a tüntető álcivileket
  Baloldali pártok állnak a pedagógustüntetéseket szervező Tanítanék Mozgalom mögött. A hangfelvétel azt bizonyítja, hogy Tordai Bence adott tanácsokat az álcivil mozgalomnak arra, hogyan kezeljék a hétfői parlamenti botrányukat, mit mondjanak az újságíróknak.
MTI Hírfelhasználó