Kéjesen retteg a Népszava
Sorozatos fejcserék várhatók – kiáltja világgá a militáns szoclib napilap mai száma. Naná, feleljük, hiszen ezért menesztették a kormányt!
2010. április 29. 12:00

Sorozatos fejcserék várhatók – retteg a mai Népszava.

A lap egész oldalon taglalja, kiből mi „lehet”.

Állami cégeket sorolva abból a prekoncepcióból indul ki, hogy most „szakemberek” vannak a vezetői posztokon, akik helyett „politikai kinevezettek” fognak jönni.

A Népszavát kicsit sem zavarja, hogy éppen most zavarta el az egész kormányzó elitet a NÉP.

A Népszavát kicsit sem zavarja, hogy a NÉP azért zavarta el az elitet, mert az rosszul kormányzott.

A Népszavát kicsit sem zavarja, hogy a szóba hozott intézmények és vezetőik közül egy csomó a legzűrösebb ügyekkel terhes, mások nyilvánvalóan rosszul végezték el a rájuk bízott közfeladatokat.

A Népszavát kicsit sem zavarja, hogy az „új”, „leendő” vezetők elsöprő többsége kifogástalan szakember, vannak köztük nemzetközi rangúak is.

A militáns szoclib napilap teljesen elveszítette kapcsolatát a mai magyar valósággal.

Gondola, Népszava nyomán
  • Alapjogokért Központ: Csak a bizonytalanság biztos
    A baloldal érdeke egyértelműen az, hogy az előválasztás komoly nézeteltérésektől mentesen, botrányok nélkül valósuljon meg, éppen ezért egyelőre egységesnek, szolidárisnak mutatkoznak, azonban a lehetséges jövőbeni konfliktusok már körvonalazódnak – fejti ki a Magyar Nemzetnek készített elemzésében Tóth Erik.
  • Burgenlandi indiánok
    A trianoni reflexek kitűnően működnek osztrák barátaink lelkületében is.
  • Hazánk a harmadik legjobban átoltott ország Európában
    – Nehéz hetek várnak ránk, ezért az sem zárható ki, hogy szükség lesz további járványügyi intézkedések bevezetésére – mondta az operatív törzs hétindító sajtótájékoztatóján Müller Cecília
MTI Hírfelhasználó