Gyurcsány ismét vakvágányra viszi az MSZP-t
Hosszú, minden értelemben kimerítő dolgozattal esett neki a Magyar Szocialista Pártnak a volt miniszterelnök.
2010. május 6. 13:06

Tegnap robbantotta első nagyobb bombáját a volt kormányfő és pártelnök. Kontrollálhatatlan küldetéstudata a hatalmas vereség után most övéi ellen fordul.

Két kisiklott házasság után most a politikai családjának készül nekiesni.

Lendvai Ildikó szerint Gyurcsány Ferenc elemzése egy vélemény, egy nagyon fontos vélemény, de nyilván nem a párton belül elindított vita összegzése vagy lezárása. Gyurcsány Ferenc dolgozatából szerte a médiában idéznek hosszabb-rövidebb részeket.

Szerkesztőségünk később tér vissza érdemben az írásra.

Gondola
  • A rákbetegeken is nyerészkedett az EU korrupcióval vádolt egészségügyi biztosa
    Beszámolók szerint az oltások hátterében az Európai Unió egyik legnagyobb korrupciós botránya bontakozik ki, melynek középpontjában az uniós egészségügyi biztos áll. Sztella Kiriakídiszt és családját nem először érik hasonló vádak, évekkel korábban egy bank mögé bújva privatizálták az összes onkológiai kezelést Ciprus szigetén.
  • Karácsony már többször is állított valótlanságot a doktorijáról
    Egyszer már megköszönte Karácsony Gergely, hogy lapunk felhívta a figyelmét arra, hogy tévesen szerepel az önéletrajzában a doktori fokozat megszerzése. Karácsony akkor tévedéssel magyarázta az esetet, valamint azzal, hogy félreérthetően volt megfogalmazva a bemutatkozása. A baloldal miniszterelnöki versenyére tegnap bejelentkező Karácsony tanulmányai kapcsán Lánczi András, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora elmondta: Karácsony minden támogatást megkapott a képzés elvégzéséhez, azonban nem tudott élni a lehetőséggel.
  • Sikeresen tért vissza a fővárosba a körverseny
    Az ausztrál Damien Howson vasárnap megtartotta a sárga trikót a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny záró etapján, a 92 kilométeres budapesti körözés végén Edward Theuns bizonyult a leggyorsabbnak.
MTI Hírfelhasználó