Három változat az augusztus 20-i tűzijátékra
A kormány három variációban gondolkodik az augusztus 20-i tűzijátékkal kapcsolatban, a végleges döntés napokon belül megszületik - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Magyar Hírlapnak.
2010. június 25. 08:59

Az első variáció szerint megtartanák a rendezvényt, de a korábbinál jóval alacsonyabb költségvetéssel, a második változat szerint egyáltalán nem lenne tűzijáték, annak árát az árvízkárosultaknak juttatnák el. A harmadik változat, amit Navracsics Tibor is támogatna, hogy egy nagyon szerény, rövidebb attrakció lenne, s azt a pénzt, amit így megspórolnának, az árvíz sújtotta területek újraépítésében használnák fel - írta a Magyar Hírlap pénteken.

MTI nyomán
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó