Rendkívüli támadás érte a tűzijátékot ellenzők alapítóját
2010. július 5. 10:18

Azonban még a 250 ezres rekord elérése előtt, azaz két nappal ezelőtt ezt írta Mernyó Ferenc a „Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára!!!" oldalra: "Bimbózó internetes demokráciánkon máris komoly csorba esett."

Ugyanis rendkívüli támadás érte a csoportot azzal, hogy valaki - mindenféle előzetes értesítés nélkül - törölte vagy töröltette az egyik adminisztrátor (Pics To You, alias Mernyó Ferenc) regisztrációját, az ahhoz kapcsolódó összes tartalmat, fotókat, linkeket és írásokat, így szinte minden lényeges történését a csoportnak - a tagok kapcsolódó tengernyi hozzászólásával - az elmúlt napokban.

Mernyó mindenképpen szeretett volna a dolog végére járni, így érdeklődött a Facebook adminisztrátoránál, azaz a "tiltás" email-fióknak írt egy levelet, amire vélhetően egy robot által generált sablonos választ kapott. 

Címkék:
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó