Homoszexuális kapcsolat állhat a rendőrgyilkosság mögött
Szerelemféltés áll az alsóörsi rendőrgyilkosság hátterében, állították az áldozatot és a tettest is jól ismerő források - írja az atv.hu.
2010. augusztus 5. 10:40

Az atv.hu információi szerint a gyilkosság hátterében szerelemféltés áll. A meggyilkolt főtörzsőrmester ismeretségi köréből úgy értesült, hogy a rendőrrel az a Bálint keresztnevű férfi végzett, aki kevéssel a gyilkosság után öngyilkos lett, s akinek holttestét fekete színű autója mellett találták meg a nyomozók a nap folyamán.

Több, egymástól független, névtelenséget kérő informátor szerint Bálint Svájcban dolgozott, de a nyarakat Magyarországon töltötte. Közte és Gamauf János között szerelmi kapcsolat állt fenn, ami azonban az utóbbi időben megromlott. Az informátorok szerint az ebből fakadó szerelemféltés vezethetett a végzetes éjszakáig, amikor Bálint kivégezte Gamauf Jánost, majd röviddel később saját életét is kioltotta.

A meggyilkolt főtörzsőrmester baleseti helyszínelő volt, a nyári turisztikai szezonban látott el járőrszolgálatot Alsóörsön. Információk szerint jólszituált családból származott. Az áldozat nőtlen volt, saját lakásában egyedül élt. Az Index.hu azt írta, a nyomozók vizsgálják, hogy szerelemféltés vagy más magánéleti probléma állhatott-e a gyilkosság hátterében.

atv.hu
MTI Hírfelhasználó