Cigánygyilkosságok - "K. István nem gyilkos típus"
Nem gyilkos típus – ezt nyilatkozta a Riasztásnak a cigánygyilkosságok egyik gyanúsítottjáról, K. Istvánról barátja. A férfi az egyik skinhead szervezet vezetőjeként kereste meg a hírTV bűnügyi műsorát, hogy tisztázza, a radikális szervezetek nem támogatták a romák elleni támadások elkövetőit.
2010. szeptember 1. 12:42

K. Istvánnal és annak bátyjával nemzeti rockkoncerteken ismerkedett meg 10 évvel ezelőtt. A férfi beszélt arról is, hogy 2006-ban Istvánnal részt vettek a budapesti utcai megmozdulásokon. Ez azért érdekes, mert egy másik gyanúsított, Cs. István ekkor már jelentett K. Istvánról, aki radikális csoportokkal tartotta a kapcsolatot. A műsor riportalanya szerint az első, Galgagyörki támadás előtt István eltűnt.
 

hírTV
  • Orbán Viktor egész Európára hatással van
    Szeretném elmagyarázni a francia és a nyugati olvasóközönségnek, hogy miért is gyakorol ekkora befolyást az európai politikai életre Magyarország. Fontos, hogy lássák a tendenciákat és a különbségeket – vallja a francia értelmiségi, aki könyvet írt a magyar kormányfőről.
  • Tisztifőorvos: exponenciálisan nő a fertőzöttek száma
    Napról napra, exponenciálisan nő a fertőzöttek száma - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján pénteken.
  • Előrébb az agarakkal!
    A kutyatartásról írt könyvet dr. Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője. A politikus maga is tart kutyát - pumit -, így hozzáértően ajánlja a magyar kutyafajtákat a családok figyelmébe. Elsősorban az erdélyi kopó és a magyar agár megőrzésére kell vigyázni.
MTI Hírfelhasználó