Amikor bepózol a rendőrnő - képriport
Pelenkát áruló automata, vagány katonalányok és pózoló rendőrnő is látható a képriportunkban, amely brit érdekességeket kínál olvasóinknak.
2010. szeptember 5. 08:28

London és egyáltalán Anglia sokszínűségével, ugyanakkor megkérdőjelezhetetlen hagyománytiszteletével találkoztunk, amikor felkerestük a szigetországot. Fényképeinken látszik, hogy a nem is olyan nagyon távoli ország mennyimindenben más, mint hazánk. Nem csak arról van szó, hogy a magyar közterek "szárnyas patkányai" mellett aranyos mókusokkal is találkozhatunk, hanem arról is, hogy a gyerekes családok által gyakran látogatott múzeumokban, például pelenka-automatákat találtunk, ahol kis tó van, ott használhatóak és bérelhetőek a kis csónakok és nem derogál a helyi lakosoknak elegánsan jómódú üzletemberek cipőit - borsos áron - kitisztítani autcai látványosságként.

Képriportunk megtekintéséhez kattintson az alábbi képre!

gondola - P. András
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó