Amikor bepózol a rendőrnő - képriport
Pelenkát áruló automata, vagány katonalányok és pózoló rendőrnő is látható a képriportunkban, amely brit érdekességeket kínál olvasóinknak.
2010. szeptember 5. 08:28

London és egyáltalán Anglia sokszínűségével, ugyanakkor megkérdőjelezhetetlen hagyománytiszteletével találkoztunk, amikor felkerestük a szigetországot. Fényképeinken látszik, hogy a nem is olyan nagyon távoli ország mennyimindenben más, mint hazánk. Nem csak arról van szó, hogy a magyar közterek "szárnyas patkányai" mellett aranyos mókusokkal is találkozhatunk, hanem arról is, hogy a gyerekes családok által gyakran látogatott múzeumokban, például pelenka-automatákat találtunk, ahol kis tó van, ott használhatóak és bérelhetőek a kis csónakok és nem derogál a helyi lakosoknak elegánsan jómódú üzletemberek cipőit - borsos áron - kitisztítani autcai látványosságként.

Képriportunk megtekintéséhez kattintson az alábbi képre!

gondola - P. András
  • Vakcinaügyben lassú az EU, új beszerzés is szükséges
    A magyar oltókapacitás jóval nagyobb, mint amennyi koronavírus elleni vakcina van - mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök bejelentette azt is: legkésőbb 2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak.
  • Erkölcsileg is elfogadhatatlan az EB álláspontja
    Az EP szövegében nagyon cinikus és arcátlan megállapítások vannak. Például azzal akarják kiszúrni a szemünket, hogy az Európai Unió már romastratégiát és más intézkedéseket fogadott el, amelyek bizonyos kisebbségeket védtek, és ezzel nekünk meg kellene elégednünk.
  • A maszkviselésre még mindig nem mindenki ügyel
    A maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt 166 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök az elmúlt 24 órában - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese online sajtótájékoztatón pénteken.
MTI Hírfelhasználó