Amikor bepózol a rendőrnő - képriport
Pelenkát áruló automata, vagány katonalányok és pózoló rendőrnő is látható a képriportunkban, amely brit érdekességeket kínál olvasóinknak.
2010. szeptember 5. 08:28

London és egyáltalán Anglia sokszínűségével, ugyanakkor megkérdőjelezhetetlen hagyománytiszteletével találkoztunk, amikor felkerestük a szigetországot. Fényképeinken látszik, hogy a nem is olyan nagyon távoli ország mennyimindenben más, mint hazánk. Nem csak arról van szó, hogy a magyar közterek "szárnyas patkányai" mellett aranyos mókusokkal is találkozhatunk, hanem arról is, hogy a gyerekes családok által gyakran látogatott múzeumokban, például pelenka-automatákat találtunk, ahol kis tó van, ott használhatóak és bérelhetőek a kis csónakok és nem derogál a helyi lakosoknak elegánsan jómódú üzletemberek cipőit - borsos áron - kitisztítani autcai látványosságként.

Képriportunk megtekintéséhez kattintson az alábbi képre!

gondola - P. András
  • Cél: hazai tulajdoni fölény az élelmiszerláncban
    A pandémia következtében mára meghaladottá vált a régi dogma az ellátási és beszállítói láncok nemzetközivé tételéről, és a világ országai elkezdtek az önellátás képességére törekedni.
  • Szükség van a migrációt kezelő fegyveres szervezetre
    Bakondi György azt mondta: a jelenleginél szélesebb körben - intézményesített formában - tervezik bevonni a védekezésbe a polgárőrséget is. Ennek tart az előkészítése - közölte.
  • Magyarország nem fordulhat vissza
    Orbán Viktor kifejtette: a Magyarország előre megy, nem hátra mondatban benne van az a küzdelem, amelyet Magyarország az elmúlt 12 évben folytatott, hiszen 2010-ben egy csődbe jutott ország volt, az országot "kivéreztették és tönkretették". De "nagyon kemény munkával 12 év alatt a korábbi baloldali kormányzás hibáit és bűneit Magyarország kijavította" - mutatott rá.
MTI Hírfelhasználó