Fidelitas-IKSZ: négy éve egy ember megalázott egy országot
A Fidelitas szerint Gyurcsány Ferenc négy éve megalázta az országot, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésével kiderült, hogy a volt kormányfő éveken át semmibe vette a választópolgárokat.
2010. szeptember 17. 15:31

Négy évvel ezelőtt egy ember megalázott egy országot, kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök éveken keresztül semmibe vette a magyar választópolgárokat - mondta Ágh Péter, a Fidelitas elnöke az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének negyedik évfordulóján az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetséggel közösen tartott rendezvényen a fővárosban pénteken.

Azt mondta, mára mindenütt érezni lehet az eladósodottságot, és annak a káosznak és gőgnek a következményeit, amelyhez a szocialista kormányzás évei vezettek. Minden párt közös érdeke, hogy lezárja a hazugság korszakát - mondta a politikus, aki szerint a Gyurcsány-korszakot úgy lehet lezárni, ha az MSZP egyértelműen tisztázza viszonyát a volt kormányfőhöz, elhatárolódik és bocsánatot kér a magyar emberektől azért, amit az elmúlt években tettek.

A Fidelitas és az IKSZ képviselői több, az őszödi beszédből származó idézetet tartalmazó transzparenssel vonultak át a fővárosi Liszt Ferenc térről az MSZP Jókai utcai székháza elé. A flashmobbal egybekötött rendezvényen megjelent Török Zsolt MSZP-szóvivő és több fiatal szocialista politikus, akik teát osztottak, miközben a háttérben a Neoton Familía 220 felett című slágerét játszották.

MTI
  • A Demokrácia Védvonal
    A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
  • Mikulássapkás hazugság
    Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
MTI Hírfelhasználó