Fletó megmondja, miről kell vitázni: hogyan lesz első?
2010. október 7. 18:46

Nem a hatalomról, nem pozíciókról, hanem Magyarországról és a pártról kell szóljon a vita. A pozíciók egyébként is világosak. A pártnak van elnöksége, van felhatalmazása arra, hogy vezesse a pártot. Ezt tiszteletben kell tartani. Aki személyi vitát kezd, az nem segít, hanem árt. Én ehhez fogom magamat tartani és erre kérek mindenki mást is.

Ma a második legtámogatottabb párt vagyunk. Arról beszéljünk, hogy miként lesz a másodikból első! Ne egymással, hanem egymás mondanivalójával, terveivel vitatkozzunk!

Most, a pártvita kezdetén azt gondolom, hogy sokan vannak olyanok, akik nagyjából azt gondolják a világról, mint én, és olyanok is, akik nem értenek velem egyet. Ez így természetes.

kapcsolat.hu
Címkék:
  • Fel kell venni a harcot a gravitáció ellen!
    A normalitás elleni háború légnyomást okozott magas poszton is.
  • A gyurcsányi „semmi”
    „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
MTI Hírfelhasználó