Fletó megmondja, miről kell vitázni: hogyan lesz első?
2010. október 7. 18:46

Nem a hatalomról, nem pozíciókról, hanem Magyarországról és a pártról kell szóljon a vita. A pozíciók egyébként is világosak. A pártnak van elnöksége, van felhatalmazása arra, hogy vezesse a pártot. Ezt tiszteletben kell tartani. Aki személyi vitát kezd, az nem segít, hanem árt. Én ehhez fogom magamat tartani és erre kérek mindenki mást is.

Ma a második legtámogatottabb párt vagyunk. Arról beszéljünk, hogy miként lesz a másodikból első! Ne egymással, hanem egymás mondanivalójával, terveivel vitatkozzunk!

Most, a pártvita kezdetén azt gondolom, hogy sokan vannak olyanok, akik nagyjából azt gondolják a világról, mint én, és olyanok is, akik nem értenek velem egyet. Ez így természetes.

kapcsolat.hu
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó