2010. október 20. 10:09

"A szülés előtt felkészítő tanfolyamra járt Geréb Ágneshez, és már itt felvilágosították arról, hogy ha bármi probléma merülne fel az otthonszülés folyamán, azonnal hívják majd a mentőket. K. Ágnes így is tett, amint Szilvia vérezni kezdett. Elmondása szerint a kórházban végig „gyerekgyilkosként” bántak vele, intenzív osztályon tartották a kislányt, pedig Szilvia szerint ezt semmi nem indokolta, és tíz napig nem engedték ki őket, holott mind ő, mind pedig a kislány hazamenetelre alkalmas állapotban volt.

A tanfolyamon nem győzködték arról, hogy az otthonszülés mellett döntsön, fizetni sem kellett az előkészítőért, önkéntes alapon ment: aki támogatni kívánta a Napvilág Születésház alapítványát, fizetett. A szülés levezényléséért szintén nem kért pénzt K. Ágnes."
 

atv.hu
  • Az EU-hadsereg ötlete visszafelé sülhet el
    Aligha véletlen, hogy minden Európa Birodalom létrehozására irányuló kísérlet kudarcba fulladt, és ennek alapvető oka az, hogy nincs közös európai identitás. Elvileg létezhetne ilyen, pontosabban létre lehetne hozni ilyen önazonosságot, de ahhoz előbb meg kellene nyílni annak a beszédtérnek, amely egységes narratívára építve elbeszélhetővé és megbeszélhetővé tenné mindezt.
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
MTI Hírfelhasználó