Mitől marad Gyurcsány becsültes és demokrata
2010. november 4. 21:32
Kapcsolódó anyagok
> Orbán meg a gyomoridegesség

"A Fidesz pedig bármit tesz Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon ellen, még nem tudja, mit indít el... Nem ötezren mennek neki a kormánynak, hanem sokkal többen. És ettől még Orbánnak nem lesz könnyebb a hazugságait és a rossz, kártékony kormányzását leplezni. Már sajátjai is ellene fordulnak. 2013-ra ezermilliárdos lyukat üt a büdzsén, és ezen nem segít, ha egy udvari ügyésze esetleg megindít egy eljárást. Gyurcsány Ferenc ettől még becsületes marad és igazi demokrata. A tábora pedig máris újra nőni kezdett.

Lám, Budai a Charta-tüntetés másnapján állt ki újabb hazugságaival. Lehet, hogy Orbán kinézett az elfoglalt Nándorfehérvári-terem ablakából és megint elfogta a 2006 tavaszi gyomoridegesség?"

Stop.hu - Gréczy Zsolt
  • Az erdő üzem, tanterem – és örökkévalóság
    Ugron Ákos Gábor: Az erdő fenntartása, kezelése, művelése nem érthető meg rövid távú gondolkodással, ahhoz száz években, vagy éppen az örökké fennmaradó végtelenben kell gondolkodni, mert az erdőre mint örökké változó, de örökre fennmaradó életközösségként kell tekintenünk.
  • A kettős mércés EP-szélsőség
    Győri Enikő nem emlékszik parlamenti vitára és felháborodásra azzal kapcsolatban, amikor a szocialista-liberális Gyurcsány-kormány idején, 2006 októberében, a rendőrség szétverte a 1956-os forradalomra emlékező békés tüntetőket. „A rendőrterror erői ma a legeurópaibb pártnak hazudják magukat, és az EP meg őket támogatja" - emelte ki a Fidesz képviselője
  • Református óvodát adtak át Sárospatakon
    Református óvodát adtak át Sárospatakon szerdán, a létesítmény a kormány anyagi támogatásával a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programja keretében épült fel.
MTI Hírfelhasználó