Új tulajdonos a Vasasnál
Sajtóinformációk szerint a Híd-Consulting Zrt. lett a Vasas új tulajdonosa, a hírt a klub részéről egyelőre nem erősítették meg.
2011. február 4. 14:05

A Vasas elnöksége csütörtöki rendkívüli ülésén hozott döntésé a labdarúgócsapatot működtető Vasas Futball Kft. értékesítésével kapcsolatban – derül ki a Stop.hu beszámolójából. A hírek szerint három befektetőjelölttel tárgyalt a sportklub az eladásról, a Híd-Consulting Zrt.-vel, a Financial Vagyonkezelő és Befektetési Zrt.-vel, valamint a korábban az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatói posztját betöltött Berki Krisztián által képviselt külföldi befektetői csoporttal.

Markovits László klubelnök azt nem árulta el, hogy a három befektetőjelölt közül melyikkel állapodott meg az egyesület vezető testülete, de az MTI úgy tudja, hogy a Híd-Consulting Zrt. lett a befutó. A szerződést ma írják alá a felek.

mmonline.hu
Címkék:
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • Varga Judit: Eljött a keresztény-konzervatív zöld politika ideje
  Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje, Európának olyan klímapolitikát kell folytatnia, amely nem a legszegényebb országokra terheli a klímasemleges gazdasági átállás költségeit – szögezi le Varga Judit igazságügy-miniszter a Politico című, európai ügyekkel foglalkozó hírportálon hétfőn megjelent véleménycikkében.
 • Mit üzent Győr az ellenzéknek?
  Véget ért az ellenzéki oldalon az a hurráoptimizmus, ami a tavalyi októberi önkormányzati választás után alakult ki, a győri eredmény bizonyítja, hogy a kormánypártok támogatottsága továbbra is stabil, míg az ellenzék nem szerzett új szavazókat - minderről politológusok beszéltek az Origónak a vasárnapi jelentős Fidesz-győzelmet hozó győri voksolást követően. Dézsi Csaba András nemcsak megőrizte a korábbi Fidesz-KDNP-tábort, hanem jelentősen bővítette is.
 • Csaknem 2800 koronavírus-fertőzött - karantén Bécsben és Zürichben is
  Egyre hevesebben terjed a koronavírus. A kórokozó már több mint egytucatnyi országban 2794 embert fertőződött meg. Kínában már 80 halálos áldozata van. Továbbra sincs magyar érintettje a koronavírusnak, mint azt az InfoRádióban Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára elmondta.
MTI Hírfelhasználó