Új tulajdonos a Vasasnál
Sajtóinformációk szerint a Híd-Consulting Zrt. lett a Vasas új tulajdonosa, a hírt a klub részéről egyelőre nem erősítették meg.
2011. február 4. 14:05

A Vasas elnöksége csütörtöki rendkívüli ülésén hozott döntésé a labdarúgócsapatot működtető Vasas Futball Kft. értékesítésével kapcsolatban – derül ki a Stop.hu beszámolójából. A hírek szerint három befektetőjelölttel tárgyalt a sportklub az eladásról, a Híd-Consulting Zrt.-vel, a Financial Vagyonkezelő és Befektetési Zrt.-vel, valamint a korábban az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatói posztját betöltött Berki Krisztián által képviselt külföldi befektetői csoporttal.

Markovits László klubelnök azt nem árulta el, hogy a három befektetőjelölt közül melyikkel állapodott meg az egyesület vezető testülete, de az MTI úgy tudja, hogy a Híd-Consulting Zrt. lett a befutó. A szerződést ma írják alá a felek.

mmonline.hu
Címkék:
  • Fel kell venni a harcot a gravitáció ellen!
    A normalitás elleni háború légnyomást okozott magas poszton is.
  • A gyurcsányi „semmi”
    „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
MTI Hírfelhasználó