Két erzsébetvárosi MSZP-s képviselő nemet mondott a Hunwald-pénzek visszaszerzésére
642 millió forint kárt okozott az Erzsébetvárosi Önkormányzatnak Hunwald György és Gál György.
2011. február 25. 16:40

Erzsébetváros képviselő-testülete mai ülésén felhatalmazta Vattamány Zsolt polgármestert, hogy továbbra is tegye meg a szükséges lépéseket a Gál György és Hunvald György ellen folytatott büntetőeljárás során az ügyészség által feltárt károkozás kapcsán.

A polgármester hivatalba lépésének első teendői között szerepelt a polgári jogi igény benyújtása 642.170.425 forint és járulékai erejéig, azóta pedig a Hunvald-ügy egyik vádlottja levélben jelezte, hogy kész megfizetni egy általa kártalanításnak nevezett összeget, melyet részösszegként elfogadott az önkormányzat.

Erzsébetváros vezetése mindent megtesz azért, hogy a kerületet ért károk megtérüljenek, sajnálatos tény, hogy a két MSZP-s képviselő ezt nem támogatta.

gondola
  • Nem ma dől el, hogy melyik európai formációban folytatjuk
    – Kiderült, hogy ott nincs helyünk, ahol a politikai torzsalkodás fontosabb, mint a járvány elleni védekezés – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője azt követően, hogy a nagyobbik kormánypárt ma elhagyta a néppárt frakcióját. A politikus szerint egyelőre nem érdemes arról spekulálni, hogy a Fidesz hol folytatja az Európai Parlamentben.
  • Tisztifőorvos: oltási dömpinget terveznek a hétvégén
    Szombaton és vasárnap 74 ezer, 18 és 60 év közötti krónikus beteget tervezünk beoltani a kórházi oltópontokon az AstraZeneca oltóanyagával, az érintettek csütörtökön sms-ben kapják meg az oltópont helyét és az oltás idejét - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.
  • Orbán Webernek: A Fidesz távozik a néppártból
    Az EPP európai parlamenti képviselőcsoportja belső szabályzatának megváltoztatása egyértelműen ellenséges lépés a választóinkkal és a Fidesszel szemben.
MTI Hírfelhasználó