Bemutatták a mágikus labdát
Bemutatták Londonban a labdarúgó Bajnokok Ligája idei döntőjének labdáját. A játékszert az arsenalos Nasri és a Chelsea-ben szereplő Kalou segítségével leplezték le. A döntőt május 28-án, szombaton a Wembleyben rendezik.
2011. március 4. 13:19

Ez a 11. alkalom, hogy külön labda készült a fináléra. Az angol zászlóra utalva a színe piros és fehér, a BL-trófeát pedig két oroszlán tartja a narancssárga Wembley feliratú csillag alatt.

A bemutatáson jelenlévő mindkét futballista csapata ott van a nyolcaddöntőben, és az első összecsapásokon előnyt is szerzett. Az Arsenal hazai pályán a Barcelonát győzte le 2-1-re, míg a Chelsea a Koppenhágát 2-0-ra.

HírTV nyomán
 • Fel vörösök, proletárok
  Hablatyolt, hogy zöld és szabad Budapestet akar, amit vissza kell foglalni. Hogy kitől, természetesen a magyar kormánytól.
 • Soros legyőzte Budapestet
  Lehet persze hőbörögni, lehet hisztériázni meg reggelig antiszemitázni, mondom, hogy lehet, de ettől még a Hálózat kiválóan teljesített.
 • Orbán: 1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak
  1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak a nemzetek Európájában - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Budapesten, az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulója alkalmából a Zeneakadémián rendezett díszünnepségen.
 • A teheráni konferencia idejéig vezethetők vissza az 1956-os forradalom előzményei
  Hatvanhárom évvel ezelőtt ezen a napon, Budapesten a műegyetemisták felvonulásával kezdődött az 1956-os forradalom. Közvetlen előzménye az egy nappal korábban tartott nagygyűlésük volt. De valójában az embereknek az ÁVH korlátlan hatalmából, a diktatórikus kormányzásból, a koncepciós perekből és a kommunista vezetésből lett elegük.
 • Mert fényesebb a kard
  A dicsőséget kivívtuk, a falatnyi szabadságunkat elveszítettük. Az elesettekből hősök, a kivégzettekből mártírok lettek. A világ bennünket csodált. Fejezet lettünk a történelemkönyvekben.
MTI Hírfelhasználó