Bemutatták a mágikus labdát
Bemutatták Londonban a labdarúgó Bajnokok Ligája idei döntőjének labdáját. A játékszert az arsenalos Nasri és a Chelsea-ben szereplő Kalou segítségével leplezték le. A döntőt május 28-án, szombaton a Wembleyben rendezik.
2011. március 4. 13:19

Ez a 11. alkalom, hogy külön labda készült a fináléra. Az angol zászlóra utalva a színe piros és fehér, a BL-trófeát pedig két oroszlán tartja a narancssárga Wembley feliratú csillag alatt.

A bemutatáson jelenlévő mindkét futballista csapata ott van a nyolcaddöntőben, és az első összecsapásokon előnyt is szerzett. Az Arsenal hazai pályán a Barcelonát győzte le 2-1-re, míg a Chelsea a Koppenhágát 2-0-ra.

HírTV nyomán
 • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
  Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
 • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
  Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
 • Trianon 100 - Vérző Magyarország 7. rész
  Sorozatunk hetedik részében három tájegységre is elbarangolunk. Havas Rezső A magyar tenger című írásában Fiume, mint a magyar koronához csatolt test sok évszázados sorsát eleveníti fel. Schöpflin Aladár pozsonyi diákéveire emlékezik, Vészi József, az egykori aradi gimnazista a legszomorúbb történetű magyar városban átélt megrendítő élményét meséli el.
 • A magyarellenesség rétegei
  Az erdélyi magyar ember Trianon óta kénytelen más kódrendszer alapján megélni a mindennapokat.
 • Orbán Viktor: Amit vállaltunk, azt teljesíteni fogjuk
  Orbán Viktor az azonnali kérdések órájában válaszolt a képviselők kérdéseire, az Országgyűlés hétfői ülésnapján.
MTI Hírfelhasználó