15 millió kell a Fradi átvilágításához - Segíts!
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC elnöke szerdán szerződést kötött az Ernst (and) Young nemzetközi könyvvizsgálóval, hogy a cég három évre visszamenőleg átvilágítsa az anyaegyesület és 17 szakosztályának gazdálkodását, könyvelését, teljes működését. Az FTC és az úszószövetség ügyében is vizsgálódik Budai Gyula.
2011. április 23. 08:55

Kubatov Gábor, az FTC elnöke, valamint Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere önerőből egymillió forintot áll a 15 milliós átvilágítási költségből, aminek eddig alig egytizede jött össze.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke, a Fidesz országos pártigazgatója március 9-én jelentette be, szerződést kötött az Ernst (and) Young nemzetközi könyvvizsgálóval, hogy a cég három évre visszamenőleg átvilágítsa az anyaegyesület és 17 szakosztályának gazdálkodását, könyvelését, teljes működését.

A három hónapos munka összesen 15 millió forintjába kerül majd az egyesületnek, ebből Kubatov Gábor és Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere önerőből összesen egymillió forintot áll. A fennmaradó összeget a szurkolók adományaiból kívánják kipótolni. A Népszabadság úgy tudja, a hétfő reggeli állapot szerint 1.537.008 forint gyűlt össze az adományokból.

Amint Ballai Attila, az FTC sajtófőnöke az MTI érdeklődésére megerősítette: az "Összefogás a Fradiért!" elnevezésű kampány még csak most kezd igazán beindulni, ráadásul a zöld-fehér szimpatizánsoknak még két hónapjuk van arra, hogy összegyűjtsék a szükséges összeget.

A labdarúgócsapatot működtető zrt. átvizsgálását szintén ez a cég végzi, ám ennek költségeit a korábbi tulajdonos, Kevin McCabe állja.

MTI, telesport.hu
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó