15 millió kell a Fradi átvilágításához - Segíts!
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC elnöke szerdán szerződést kötött az Ernst (and) Young nemzetközi könyvvizsgálóval, hogy a cég három évre visszamenőleg átvilágítsa az anyaegyesület és 17 szakosztályának gazdálkodását, könyvelését, teljes működését. Az FTC és az úszószövetség ügyében is vizsgálódik Budai Gyula.
2011. április 23. 08:55

Kubatov Gábor, az FTC elnöke, valamint Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere önerőből egymillió forintot áll a 15 milliós átvilágítási költségből, aminek eddig alig egytizede jött össze.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke, a Fidesz országos pártigazgatója március 9-én jelentette be, szerződést kötött az Ernst (and) Young nemzetközi könyvvizsgálóval, hogy a cég három évre visszamenőleg átvilágítsa az anyaegyesület és 17 szakosztályának gazdálkodását, könyvelését, teljes működését.

A három hónapos munka összesen 15 millió forintjába kerül majd az egyesületnek, ebből Kubatov Gábor és Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere önerőből összesen egymillió forintot áll. A fennmaradó összeget a szurkolók adományaiból kívánják kipótolni. A Népszabadság úgy tudja, a hétfő reggeli állapot szerint 1.537.008 forint gyűlt össze az adományokból.

Amint Ballai Attila, az FTC sajtófőnöke az MTI érdeklődésére megerősítette: az "Összefogás a Fradiért!" elnevezésű kampány még csak most kezd igazán beindulni, ráadásul a zöld-fehér szimpatizánsoknak még két hónapjuk van arra, hogy összegyűjtsék a szükséges összeget.

A labdarúgócsapatot működtető zrt. átvizsgálását szintén ez a cég végzi, ám ennek költségeit a korábbi tulajdonos, Kevin McCabe állja.

MTI, telesport.hu
  • Nőni fog a nyomás a határon
    A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babis társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz. Senki sem követelheti, hogy amiért az országainkban sok nemzedék megdolgozott, az sokmilliós migránsbeáramlással semmivé legyen.
  • A klíma gyorsabban változik, mint eddig bármikor
    Áder János köztársasági elnök elmondta, ma globálisan többet fogyasztunk a természeti tőkéből, mint amennyi új tud termelődni. Ezért is fontos a Budapesten tartandó fenntarthatósági expo, amely a megoldásokról szól majd. Lesz emellett tudományos tanácskozás is, amely különböző témákat fog körül járni, mint például a vízválság vagy a közlekedés.
  • Állam- és kormányfők a demográfiai csúcson
    Közös konferencianyilatkozatot ír alá Orbán Viktor miniszterelnök az eseményen részt vevő állam- és kormányfőkkel a csütörtökön kezdődő IV. budapesti demográfiai csúcson - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán sajtótájékoztatón.
MTI Hírfelhasználó