Óriási siker: Wolf Kati díjat nyert
Wolf Kati a nemzetközi szavazóoldalakon és az internetes fogadóirodáknál is előkelő helyen áll, de péntek délelőtt még egy díjat is átvehetett.
2011. május 8. 11:00

Wolf Kati ugyan még csak próbál az Eurovíziós Dalfesztiválra, ám máris díjat nyert Düsseldorfban. Az énekesnő egy német rádió elismerését kapta meg, szerintük ugyanis a What about my dreams? című dal a nemzetközi verseny legjobbja - írja a Blikk.

Az X-faktor volt versenyzője egy üvegből készült violinkulcsot kapott elismerésként, miután a német rajongók és rádióhallgatók a magyar dalt választották a legjobbnak az induló szerzemények közül. A megelőlegezett siker miatt óriási nyomást érez magán a kétgyermekes édesanya.

„Már az első próbámon rengeteg újságíró vett részt, nagyon sok interjút adtam az alatt a pár nap alatt, amióta itt vagyunk. Szerda este például a török csapatnak volt egy partija, ott is nagyon sokan fotóztak" - árulta el a Borsnak.

„Arra viszont figyelek, hogy ennek ellenére ne bízzam el magam. Azt hiszem, a szavazók többsége nem látta még a dalom, élőben fog először találkozni vele. Azt persze érzem, hogy nagyon sokat várnak tőlem, emiatt van is rajtam nyomás, de tudom, az a legfontosabb, hogy százötven százalékra teljesítsek - tette hozzá a Szerelem, miért múlsz? / What about my dreams? című slágerével induló énekesnő.

De nemcsak Németországban, hanem Svédországban is siker Wolf Kati dala, hiszen egy svéd televízióműsorban az ottani zenész szakemberekből álló zsűri szintén a magyar versenydalt választotta a legjobbnak.

HVO
  • Jogi bástyákkal is védeni kell a család intézményét
    Vejkey Imre: Minket azért akarnak kiközösíteni, mert megvédjük a családokat és a gyermekeket, mert nem engedjük a család relativizálását! Egyetértünk Ferenc pápával, aki budapesti látogatása során búcsúzóul azt üzente a magyaroknak és az egész világnak, hogy „a család apából, anyából és gyermekekből áll, pont”.
  • Megújul a pápai katolikus nagytemplom
    Jövő tavasszal megkezdődik a pápai katolikus nagytemplom megújítása. Elsőként a templom külseje újul meg, a tervek szerint 2023 tavaszára - közölte a Veszprémi Főegyházmegye érseke kedden a Veszprém megyei településen.
  • Bethlen István országépítő munkája
    Meggyőződésem, hogy Bethlen Istvánnak és kormányának évtizedeken át méltatlanul zárójelbe tett, sőt, elhazudott országépítő munkája hasznos válaszokat adhat azokra a kérdésekre is, amelyekkel saját korunk kihívásai szembesítenek bennünket - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a Bethlen-kormány megalakításának 100. évfordulója alkalmából szervezett keddi konferenciára írt köszöntőjében.
MTI Hírfelhasználó