Gyurcsány közpénzzel tömné a zsebét - na és Szijjártó?
Közlemény párharc alakult ki a Fidesz és az MSZP között. A két párt egymást vádolta meg a közpénzek lenyúlásával.
2011. május 8. 13:36

Gyurcsány Ferenc tegnap sem hazudtolta meg magát. Miközben az emberek összefogással éppen az általa felhalmozott államadósság csapdájából próbálnak kijutni, ő arra biztat, hogy senki ne fizesse vissza a pofátlan végkielégítéseket - írja közleményében a Miniszterelnökség. Ez is azt bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferencnek továbbra sem az ország érdeke számít, hanem az, hogy az ő zsebe tele legyen, lehetőleg közpénzzel - fogalmaz Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője.

Török Zsolt sem tétlenkedett. Az MSZP szóvivője közleményében úgy fogalmazott: örülök, hogy Orbán Viktor magyar hangja is megszólalt jövedelmi és adózási ügyekben, így számot adhat arról is, hogy mikor akarja visszafizetni azt az 1 év alatt felvett havi 1 millió forintot, amit ő és Budai Gyula indokolatlanul zsebeltek be.
 
Továbbá számot adhat arról is, hogy a dupla költségtérítéses botrányba keveredett kormánypárti képviselők miként felelnek a törvénytelenül felvett pénzekért. De azt is bemutathatja, hogy a Fidesz-KDNP rokonai zsíros állami állásokból milyen mértékben részesednek - zárul a dokumentum.
gondola
  • Szlávik: bár jók az oltási adatok, a védekezést nem lehet elengedni
    Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést "el kell engednünk"; a brit vírusmutáns jobban terjed a fiatalabbak körében is, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz - figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője szombaton a közmédiának adott interjújában.
  • Bayer Zsolt: Tusk a Katynban
    Donald Tusk remek fizetéséért bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez lelkesen asszisztál, és hazudik.
  • Novák Katalin: Komoly jobboldali erő a láthatáron
    A Fidesz külkapcsolatokért felelős alelnöke elmondta, pártjuk egyelőre élvezi a nagyobb mozgásteret és szabadságot jelentő függetlenséget.
MTI Hírfelhasználó