A Reagan-szobor lerombolása
2011. június 30. 17:34

"Fárasztó ez a Reagan-mánia, amely eluralkodott bizonyos hazai körökben, ráadásul nem is csak a jobboldalon. Anélkül, hogy feltétlenül vitatni akarnám, az elnöknek voltak bizonyos érdemei, jó volna, ha nem felejtenénk el a cinizmust, az ostobaságot és leginkább a rengeteg halottat, amiért ez a manipulatív gazember, akinek vulgáris sármját és ideológiáját már a második generáció készül bevenni, így vagy úgy felelős. Összeállítottam egy kis listát azoknak, akik érzik, hogy valami nem stimmel Ronald Reagan mosolya körül."

komment.hu
  • Az egyezmény, aminek nyomán marhavagonokba zártak 76 ezer magyart
    Embereket nem lehet marhacsordaként az egyik országból a másikba átterelni – idézi Lloyd George egykori brit miniszterelnök kijelentését Ligeti Dávid. Mégis megtörtént: a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár történészével a csehszlovák-magyar lakosságcsere-egyezményről beszéltünk.
  • Sztálin nem indul az előválasztáson
    A komoly jelöltek még kivárnak, és lebegtetik indulásukat. A szándékaikról szóló találgatás a legjobb nekik, mivel addig is róluk beszélnek.
  • Mindenki regisztráljon a vakcináért
    A kormányfő mindenkit arra kért pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, hogy regisztráljon a koronavírus elleni vakcináért. Így húsvétra az összes jelentkező megkaphatja az első adagját, és ezzel pedig Magyarországon lesz messze a legmagasabb az átoltottság az unióban - tette hozzá Orbán Viktor.
MTI Hírfelhasználó