Elrendelték Galambos előzetes letartóztatását
Helyt adott a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa a Katonai Ügyészség fellebbezésének, és elrendelte Galambos Lajos harmincnapos előzetes letartóztatását.
2011. július 14. 11:51

Mint Molnár Lajos ügyvéd a Magyar Nemzetnek elmondta, ügyfele családja arról értesítette, hogy a rendőrség csütörtök délelőtt a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetbe szállította Galambos Lajost.

Az ügyvéd azt mondta, bár még nem látta a határozatot, de ebből egyértelmű, hogy a házi őrizetet másodfokon előzetes letartóztatásra változtatták.

mno.hu
  • Kajángula fejedelem és a BLM
    Közép-Európában a társadalom még nem jutott el a balliberális agymosásnak arra a szintjére, amely már Niedermüller Péternek is megfelelne.
  • Sokszínűbb kenyérkínálat – már megvan a vásárlóerő
    A magyar emberek szerencsére egyre inkább a minőség alapján választanak pékterméket, és egyre kevésbé az ár a meghatározó a döntésükben. Tudatosabban vásárolnak, odafigyelnek, milyen összetevőkből készül például a kenyér.
  • Majdnem 100
    Jó, jó, kiszemeltjük az angolt bensőleg „hiperpassziválja”. Továbbá, istenem, valahol (trehány diák volt?) elkallódtak némely fontos kvalifikációs papírjai. Mással is megeshet ilyesmi.
MTI Hírfelhasználó