Tétényi Éva: "Meg kellene benneteket verni személy szerint"
Tétényi Éva közölte Steindl Balázzsal, a Fidesz- KDNP esztergomi frakcióvezetőjével, hogy személy szerint kéne megverni a frakció helyi képviselőit.
2011. július 14. 12:39

A polgármester- asszony egy közös interjú után közölte a frakcióvezetővel: „Ti ennyire kretének vagytok?” Majd hozzátette: „Meg kellene benneteket verni személy szerint”.

Tétényi Éva ezzel a kijelentésével túllépte a politikai korrektség határát, ráadásul a mai napig nem határolódott el attól a halálos fenyegetéstől sem, amelyet a Fidesz-KDNP frakció esztergomi képviselői kaptak néhány héttel ezelőtt. A levélben a fenyegető kifejtette, hogyha Tétényi Évát bármilyen egészségügyi, közéleti, vagy erkölcsi kár éri, onnantól kezdve a képviselők „halott emberek”, és egyenként fogja őket levadászni, a családjukat meg kitakarítja a városból.

Erről a fenyegető levélről maga Tétényi Éva is tudott, amelyről szintén tett említést a közös interjút követően.

A Fidesz- KDNP esztergomi képviselő csoportja ezúton szólítja fel Tétényi Évát, hogy határolódjon el a fenyegető levéltől, és kérjen nyilvánosan bocsánatot.

Fidesz- KDNP Képviselő csoportja, Esztergom

* * *

Tétényi újabb fenyegetése

Tudomásomra jutott, hogy az Régió Televízió Esztergom stúdiójában 2011. július 8-án délelőtt készült stúdióbeszélgetés után a vágóképeket rögzítették és az offrecords kép és hang anyagát harmadik személy részére kiadták. A hozzájárulásom nélkül készült felvétel bármely részével kapcsolatban, amennyiben nyilvánosságra kerül, kénytelen leszek megtenni a szükséges jogi lépéseket. Az esetleges súlyos törvénysértésért a kereskedelmi televízió tulajdonosa a felelős, akit jelentős nemvagyoni kártérítésre fogok perelni abban az esetben, ha a tudtom és engedélyem nélkül készült hang és képanyag nyilvánosságra kerül.

Tétényi Éva, Esztergom, Esztergom-Kertváros és Pilisszentlélek polgármestere

* * *

Tétényi Éva tegnap kormánybiztost kért Orbán Viktortól

Tétényi Éva, Esztergom független polgármestere Kormánybiztos kijelölését kezdeményezte. A városvezető a településen kialakult helyzet megoldására tegnap a Miniszterelnök segítségét kérte.

A helyi Fidesz durva támadásaival szemben csak egy, a kormánypárt által kijelölt külső mediátor jelenthet védelmet. A település érdekében a béke helyreállítása az első, amit az elmúlt kilenc hónapban nem sikerült elérni, ezért Orbán Viktor személyes közbelépése hozhat  gyors eredményt. A mára működésképtelenné vált város 30 ezer lakója pártállástól függetlenül egyre türelmetlenebbül várja a megoldást.

Tétényi Éva

Esztergom, Esztergom-Kertváros és Pilisszentlélek polgármestere

gondola
  • A Szent Péter-i Európa védelme
    Belülről akarják felrobbantani – vagy talán inkább szétmállasztani – a szellemi birodalmat, hosszú ideje, ám most egyfajta végkifejlet látszik közeledni.
  • Orbánt támadja egy lenini hasznos idióta
    Most a populista jelző – nem is címkéjével, hanem – bunkójával ütik le azokat, akik másként gondolkoznak, mint a Központ.
MTI Hírfelhasználó