Gerára nem számíthat Egervári a finnek ellen
A magyar válogatott és a West Bromwich Albion középpályása rásérült a bokájára, így nem számíthat rá Egervári Sándor.
2011. szeptember 30. 10:31

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott október 11-én sorsdöntő mérkőzést játszik Finnországgal, azonban úgy tűnik, hogy Gera Zoltán nélkül kell megvívnia ezt a fontos találkozót.

A nyáron műtött középpályás Roy Hodgson, a West Bromwich Albion menedzserének szavai szerint még nem áll készen arra, hogy a hétvégén pályára lépjen a Sunderland elleni bajnokin. A szakember elmondta, Gerának további rehabilitációra van szüksége, mivel rásérült korábban műtött bokájára. Ezt maga a játékos is elismerte a pepsifoci.hu-nak nyilatkozva, hozzátette ugyanakkor, hogy nem a korábban operált résznél van a probléma, hanem a lába másik oldalán.

"A korábbi hetekben sokkal jobb állapotban volt már a lába, de úgy tűnik, egy kicsit túlerőltette a bokáját, így le kell mondanunk a szerepléséről - mondta csütörtökön Egervári Sándor szövetségi kapitány. - Semmiféleképpen sem kilencven percet szántam neki, de csapatkapitányként a rutinjánál fogva legalább egy fél órára pályára küldtem volna."

Egervári a sérülés ellenére azt szeretné, ha az angol West Bromwich Albion légiósa ott lenne a csapattal a finnek elleni Eb-selejtezőn. A szakember azt is elmondta: nem hív be senkit Gera helyére.

MTI nyomán
  • Jog-ÁVH
    Amíg ugyanis akad bárki, akinek van saját identitása, s azt bátran vállalja is, akkor a valósággyártó művek nagy bajba kerülnek.
  • Átadták a Szent Margit Gimnázium tornacsarnokát
    A Szent Margi Gimnázium új tornacsarnokának átadásakor Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője, Újbuda országgyűlési képviselője elmondta: a sportolási lehetőségeket biztosító épületek, így a gimnázium új tornacsarnokának megépítése arról szól, hogy a gyermekek kulturált körülmények között felkészüljenek az életre.
  • Háború az új nemzedékért
    Free-SZFE sztory... - Első rész
MTI Hírfelhasználó