Az X-Faktor győztese otthagyta régi munkahelyét!
Kocsis Tibor (30) nyerte az X-Faktor 2011-es versenyét az RTL Klubon! A lajosmizsei fiú Muri Enikővel (21) volt érdekelt a vasárnap esti fináléban, ahol három-három dalt adott elő a két versenyző.
2011. december 19. 09:22

A csinos lány mentora, Nagy Feró napok óta hangoztatta, hogy nyerjen végre egy lány is tehetségkutatót a csatornánál, de nem sikerült a kampánya. Malek Miklós mentoráltja nyerte meg a viadalt, így Vastag Csaba tavalyi sikere után újra fiút koronáztak meg az RTL Klub stúdiójában. Pedig mindkét döntős szó szerint az eddigi életét áldozta fel a sikerért: szerelmet, karriert, munkahelyet, biztos megélhetést és egy kisebb vagyont hagyott maga mögött a két énekes.

A csinos lány maga ismerte el a műsor folyamán: egy komoly kapcsolatból lépett ki a produkció kedvéért.

– Tudom, hogy nagyon sok mindent feláldoztunk a sikerért, beleértve a magánéletemet is. Nagyon vágyok a szerelemre, mégis úgy érzem, hogy 21 évesen most van itt az idő, hogy félretéve minden mást, végre a jövőmet építsem – nyilatkozta lapunknak Nagy Feró mentoráltja.

Tény és való: míg más lány ebben a korban azért fáradozik, hogy biztos kapcsolatban éljen, és családot alapítson, Enikő a szívfájdalmát félretéve a karrierjére és minden idegszálával a produkcióra koncentrál. Szülei is támogatják: együttest szerveztek neki, fellépésről fellépésre hordozták, és bizony anyagilag is segítették, hiszen a koncertek, az iskola és a Gór-Nagy Mária Színitanoda mellett esélye sem lett volna dolgozni.

A munkával „nincs többé gondja” a másik döntősnek, Kocsis Tibornak sem. A műsor előtt közjegyzőként és sorsolási menedzserként dolgozott. A Szerencsejáték Zrt. biztos megélhetést és karriert kínál, mások csak álmodozhatnak róla, hogy bekerülnek oda, az énekes azonban önként lemondott róla.

– Visszavárnak a munkahelyemre a műsor után is, ami hatalmas támasz nekem, viszont január elsejétől biztos, hogy nem a Szerencsejáték Zrt.-ben fogok kezdeni. Azt még nem tudom, hogy mit hoz a jövő, sikerül-e megvetnem a lábam a zenei piacon, de ahogy eddig, így ezután is bármit megteszek a sikerért – nyilatkozta elszántan lapunknak Tibor, akit szintén hathatósan támogatott az elmúlt időszakban a csa­ládja.

– Tibor a Csillag születik után gőzerővel elkezdett énekelni tanulni úgy, hogy reggeltől estig dolgozott. A baráti zenekarukkal mindemellett állandóan járták az országot, és míg a férjem a menedzserük, a koncertszervezőjük volt, addig én a díszlettervezőjük, így volt, hogy még kismamaként, nagy pocakkal is a létrát másztam, hogy minden tökéletes legyen – tudtuk meg Lillától, az énekes nővérétől.

  • Hunyadiról, a keresztény világ hőséről az őszi Aracsban
    „A keresztény világ legnagyobb hőse, Hunyadi János egyetemes volta az 1444. évi várnai csata után Kelettől Nyugatig új távlatokba ért, ami művelődéstörténeti értelemben hatalmas jelentőségű” – olvasható az Aracs őszi, jelképesen október 23-ai számában.
  • A bővítési portfólió elnyerése nagy diplomáciai siker
    A jövő év legfontosabb feladata a magyar gazdaság eredményeinek megvédése; ehhez gazdaságvédelmi akcióterv kell, amely a következő év első negyedévére készülhet el, és ami adócsökkentésen alapulhat majd - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.
  • Bővülő védelmi együttműködés
    Benkő Tibor honvédelmi miniszter meghívására Budapestre érkezett november 22-én Marina Pendeš bosznia-hercegovinai védelmi miniszter. A tárcavezetők a két ország védelmi együttműködésének bővítési lehetőségeiről tárgyaltak.
MTI Hírfelhasználó