Az X-Faktor győztese otthagyta régi munkahelyét!
Kocsis Tibor (30) nyerte az X-Faktor 2011-es versenyét az RTL Klubon! A lajosmizsei fiú Muri Enikővel (21) volt érdekelt a vasárnap esti fináléban, ahol három-három dalt adott elő a két versenyző.
2011. december 19. 09:22

A csinos lány mentora, Nagy Feró napok óta hangoztatta, hogy nyerjen végre egy lány is tehetségkutatót a csatornánál, de nem sikerült a kampánya. Malek Miklós mentoráltja nyerte meg a viadalt, így Vastag Csaba tavalyi sikere után újra fiút koronáztak meg az RTL Klub stúdiójában. Pedig mindkét döntős szó szerint az eddigi életét áldozta fel a sikerért: szerelmet, karriert, munkahelyet, biztos megélhetést és egy kisebb vagyont hagyott maga mögött a két énekes.

A csinos lány maga ismerte el a műsor folyamán: egy komoly kapcsolatból lépett ki a produkció kedvéért.

– Tudom, hogy nagyon sok mindent feláldoztunk a sikerért, beleértve a magánéletemet is. Nagyon vágyok a szerelemre, mégis úgy érzem, hogy 21 évesen most van itt az idő, hogy félretéve minden mást, végre a jövőmet építsem – nyilatkozta lapunknak Nagy Feró mentoráltja.

Tény és való: míg más lány ebben a korban azért fáradozik, hogy biztos kapcsolatban éljen, és családot alapítson, Enikő a szívfájdalmát félretéve a karrierjére és minden idegszálával a produkcióra koncentrál. Szülei is támogatják: együttest szerveztek neki, fellépésről fellépésre hordozták, és bizony anyagilag is segítették, hiszen a koncertek, az iskola és a Gór-Nagy Mária Színitanoda mellett esélye sem lett volna dolgozni.

A munkával „nincs többé gondja” a másik döntősnek, Kocsis Tibornak sem. A műsor előtt közjegyzőként és sorsolási menedzserként dolgozott. A Szerencsejáték Zrt. biztos megélhetést és karriert kínál, mások csak álmodozhatnak róla, hogy bekerülnek oda, az énekes azonban önként lemondott róla.

– Visszavárnak a munkahelyemre a műsor után is, ami hatalmas támasz nekem, viszont január elsejétől biztos, hogy nem a Szerencsejáték Zrt.-ben fogok kezdeni. Azt még nem tudom, hogy mit hoz a jövő, sikerül-e megvetnem a lábam a zenei piacon, de ahogy eddig, így ezután is bármit megteszek a sikerért – nyilatkozta elszántan lapunknak Tibor, akit szintén hathatósan támogatott az elmúlt időszakban a csa­ládja.

– Tibor a Csillag születik után gőzerővel elkezdett énekelni tanulni úgy, hogy reggeltől estig dolgozott. A baráti zenekarukkal mindemellett állandóan járták az országot, és míg a férjem a menedzserük, a koncertszervezőjük volt, addig én a díszlettervezőjük, így volt, hogy még kismamaként, nagy pocakkal is a létrát másztam, hogy minden tökéletes legyen – tudtuk meg Lillától, az énekes nővérétől.

  • Miért félnek Trumptól még mindig?
    Aki alternatív világértelmezési keretet és fogalom-készletet merészel használni, azt egész egyszerűen kitiltják minden létező platformról, és ezzel volt valóság, nincs valóság, egy gonddal kevesebb.
  • Vakcinaügyben lassú az EU, új beszerzés is szükséges
    A magyar oltókapacitás jóval nagyobb, mint amennyi koronavírus elleni vakcina van - mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök bejelentette azt is: legkésőbb 2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak.
  • A jég hátán (boldogan) élni
    Kupát szervezett az egykori műkorcsolya Európa-bajnok Gór-Sebestyén Júlia, miután szinte az összes nemzetközi versenyt törölték.
MTI Hírfelhasználó