Munkában az Origó tahófotó-szolgálata
Mint tudjuk, a sajtónak szabadnak köll lennie. A világon mindenkire vonatkoznak szabályok, van továbbá jó ízlés. Kivétel a magyar sajtó...
2011. december 23. 09:59
Kapcsolódó anyagok
> Sajtószabadság Origo-módra

Az Origó közismerten a heveny szoci baloldaliság fóruma. Hosszan tudósított a közismeretlen nemzeti fejlesztési miniszterjelölt meghallgatásáról - de idézzük csak a cikket: "Az ülést vezető Rogán (...) Némethné védelmére kelve megjegyezte, hogy "egy hölgy ül itt, aki még soha nem vett részt ilyen meghallgatáson, de az életrajzából is látszik, hogy nagy tapasztalat van mögötte", majd megkérte a képviselőket, hogy ne rohanják le a jelöltet és ne személyeskedjenek, "nem azért, mert miniszterjelöltet hallgatunk meg, hanem mert egy hölgyet".

Ehhez ezt a fotót sikerült beszerkeszteni.

Gondola
 • Javaslat a Korrupcióellenes Munkacsoportnak
  A baloldali politikus ugyanis 2015. szeptember 29-én egy online újságnak az ügyre utalva a következőket mondta: „Amúgy nem azt mondtam, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel. Hanem azt, hogy az SZDSZ is tele van korrupciós ügyekkel. Fontos az az is.” Egészen különleges üzenet ez a veterán politikustól.
 • Csengey Dénes legendája filmalkotásban
  Csengey mint ikon is fontos volt az MDF-nek, farmeröltönyt viselt, hosszú haja, szakálla volt, a fiatalokat vonzotta ezzel a megjelenéssel. Jó párost alkottak 1989. március 15-én a televízió előtt Cserhalmi Györggyel: a színész Kiáltványt olvasott fel Csengey beszéde előtt.
 • Deutsch: A brüsszeli bürokrácia „hülyét csinált" magából
  A brüsszeli bürokrácia „hülyét csinált" magából, és kiderült, hogy semmilyen normatív jogi szempont nem támasztja alá a Brüsszelből érkező jogállamisági kritikákat és kifogásokat. Ezek mögött kizárólag durva politikai szándék áll, az európai baloldal és magyar "dollárbaloldal" politikai támadási szándéka - mondta Deutsch Tamás.
 • Támadás a magyar egyetemek ellen
  Végtelenül aljas és felháborító a korrupciótól átszőtt EU parlamentje, valamint elnöke miatt feddhetetlenséggel ugyancsak nem jellemezhető bizottságának újabb aknamunkája Magyarország ellen – rögzíti Alvincz József.
 • Csurka megjövendölte a mai fejleményeket
  A „mainstream", a média fősodrata azt sugallja, hogy el kell vetni a régit, a nemzeti érték nem érték, a multikulti a trend. Ehhez a véleményhez Csurkának volt néhány szava, ami persze kiverte a biztosítékot az ellenfeleinél. Egy biztos: jóslatai beváltak, félelmetes előrelátással bírt. A mainstream média szemében Csurka ma nem divatos, sőt veszélyes – fogalmaz Bakos Katalin filmrendező.
MTI Hírfelhasználó