Jelentősen csökkenhet a gázolaj ára
13 forinttal csökkenhet a gázolaj ára a jövő héten – a GKI Energiakutató számításai szerint.
2012. január 21. 14:47

A cég azzal magyarázza a várható üzemanyagár-csökkenést, hogy a magyar kormány IMF/EU-tárgyalásainak köszönhetően erősödött a forint a dollárral szemben.
Az is elképzelhető azonban, hogy ennél kevesebb lesz a csökkenés, mert a Mol két héttel ezelőtt kisebb mértékben emelt, mint azt a piaci folyamatok indokolták volna.

A benzin ára feltehetően nem változik a jövő héten. A 95-ös így várhatóan marad 428 forint, a gázolaj ára pedig 437 forintra csökkenhet. Legutóbb szerdán változott az üzemanyagár, akkor a benzin 4, a gázolaj 6 forinttal drágult.

HírTV nyomán
  • Orbán Viktor Varsóban
    A miniszterelnök a lengyel fővárosban tartandó eseményről azt mondta, tizenkét olyan pártvezető találkozik, aki hangot akar adni annak a sok tízmillió embernek, akik ma európai polgárok, de úgy érzik, hogy nem képviselik őket.
  • A titkosszolgálatok támadása idegen érdek: ki a tégla?
    Földi László: Felettébb zavaró és végtelenül elszomorító, hogy a magyar polgári titkosszolgálat bármelyikében áruló tisztek létezhetnek. Ők ugyanis nem lehetnek pártkatonák, mint volt ilyen időszak a rendszerváltás előtt, hanem szakmájukat végző kiválasztottak, az országot az első vonalban védeni köteles szervezet tagjai.
  • A cselekvés lehetőségeit mutatja a Planet 2021
    A Planet 2021 Budapest nem riogatni akar, hanem megmutatni, hogy a környezet védelmében mindenki tehet valamit - mondta Áder János pénteken, miután megtekintette a rendezvény fenntarthatósági közönségprogramját.
MTI Hírfelhasználó