A mezőkövesdi fideszesek leitatták a szocialista menet egy tagját?
2012. február 7. 18:46

"A mezőkövesdi Fidesz ma sátorral, kenyérrel, valamint alkalmi munkával, hólapátolással várta menetünk résztvevőit. A kenyeret elfogadtuk és a környéken élő rászorulók között szétosztottuk. A felajánlott munkát néhányunk a mínusz 10 fokban, szakadó hóban megtett 60 kilométer után fölvette. Mások a még meglévő munkahelyüket féltve hivatalosan nem fogtak lapátot. A velünk tartó országgyűlési képviselőket nem engedték munkát vállalni, de saját pénzen vásárolt lapátokkal beálltak dolgozni. A 4 vagy 8 órás műszak előtt mindenki negatív alkoholtesztet produkált, kivéve azt a fiatal fiút, aki a fideszesek által kínált meleg teából ivott.

A felajánlott alkalmi munkát ezúton is köszönjük, egyúttal minden munkanélküli magyar állampolgárt arra kérünk, hogy holnap reggel jelentkezzen a polgármesteri hivatalánál, hiszen mint Tállai államtitkár úr megmondta, "aki ma Magyarországon dolgozni akar, annak segítünk".

Mezőkövesd, 2012. február 7., 17 óra 56 perc

Tóth Miklós Imre, és két társa

* * *

Tegnapi üzenet

Kedves Emberek!

Elindultunk. Az út szélén gyalogolunk. Munkáért és kényérért. Magyarországért és a magyar emberekért. Az út szélén hagyottakért.

Nagyon szépen köszönjük a felénk áradó szeretetet, odafigyelést. Tudjuk, az együtt érző dudaszó nem csak nekünk szól, hanem mindenkinek, aki szükséget
szenved.

Nyékládháza, 2012. február 6. 12 óra 50 perc

Megyafai Sándor, (36) informatikus

Balabás László, (58) vasutas

Gúr Nándor, (54) országgyűlési képviselő

Vécsi István, (54) polgármester

Bartha György, (47) irodavezető

dr. Ujhelyi István, (37) országgyűlési képviselő

Koseczki István, (65) nyugdíjas üzletvezető

Bihal Dávid, (23) szellemi szabadfoglalkozású

Foglár Noémi, (28) újságíró

dr. Varga László, (32) országgyűlési képviselő

Csorba József Attila, (57) biztonsági őr

Tóth Imre Miklós, (44) munkanélküli

Tóth István, (49) munkanélküli

Aradi Dávid, (21) munkanélküli

Barát Endre, (39) pszichológus

Takács László, (40) polgármester

Rácz Attila, (29) programozó matematikus

Kiss Gergő Zsolt, (20) munkanélküli

Nyakó István, (43) országgyűlési képviselő

Veres Gábor, (37) alkalmazott

Kökényesi Gábor, (41) producer"

* * *

"Csatlakozott a Munkát, kenyeret menethez ma délelőtt az LMP két szóvivője, Szél Bernadett és Vágó Gábor. A politikusok a Borsod-Abaúj Zemplén megyei Vattánál álltak be a gyaloglók sorába és a menettel tartanak 12 km-en át Mezőnyárádig." (...)

* * *

A Gondola szerkesztőségének tudomása szerint Nyakó képviselő úr legutóbb Hagyó úrral turistáskodott együtt. Tudják, "azzal", Budapest volt szocialista főpolgármester-helyettesével, a Nokia dobozossal. Nézzék meg a felvételt: http://juj.hu/Eredeti-juj/A-vandorok-elertek-Fancsalt/911

mszp.hu, lehetmasapolitika.hu
  • Az erdő üzem, tanterem – és örökkévalóság
    Ugron Ákos Gábor: Az erdő fenntartása, kezelése, művelése nem érthető meg rövid távú gondolkodással, ahhoz száz években, vagy éppen az örökké fennmaradó végtelenben kell gondolkodni, mert az erdőre mint örökké változó, de örökre fennmaradó életközösségként kell tekintenünk.
  • A kettős mércés EP-szélsőség
    Győri Enikő nem emlékszik parlamenti vitára és felháborodásra azzal kapcsolatban, amikor a szocialista-liberális Gyurcsány-kormány idején, 2006 októberében, a rendőrség szétverte a 1956-os forradalomra emlékező békés tüntetőket. „A rendőrterror erői ma a legeurópaibb pártnak hazudják magukat, és az EP meg őket támogatja" - emelte ki a Fidesz képviselője
  • Református óvodát adtak át Sárospatakon
    Református óvodát adtak át Sárospatakon szerdán, a létesítmény a kormány anyagi támogatásával a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programja keretében épült fel.
MTI Hírfelhasználó