A SzabadSzáj (SZDSZ) még nem tud Kuncze "pártfoglalásáról"
2012. február 15. 00:14

Egyelőre nem tud Kuncze Gábor "zászlóbontásáról" az SZDSZ-online.

Igaz, Kuncze úgymond a Szabadelvű Polgári Egyesület(?) állítólagos jelöltje...

Lehet, hogy nyüzsgés, a sikertelen médiakaland és a Kunczénél megszokott szüntelen öntúlértékelés hívta az SZDSZ utódjának élére a minden tekintetben hitelét vesztett politikust. (Bizonyára komolyan segít az SZDSZ-nek az osztódással való szaporodás.)

Mindenesetre a SzabadSzáj így ünnepli Göncz Árpádot 90. születésnapján. Szegénynek bizonyára tragikus lehet politikai elkötelezettségének tökéletes csődje.

Akit Isten éltessen!

Göncz Árpád köszöntése 90. születésnapján from rumpuncs.tv on Vimeo.

http://szdszonline.szdsz.hu/
  • Híd épül a rendező pályaudvar felett
    Több fejlesztéssel erősíti az állami beruházó a körvasút Kelenföld és Ferencváros közötti szakaszát: a Déli összekötő híd bővítése mellett Ferencváros állomáson belül is feloldanak egy szűk keresztmetszetet, és ennek érdekében hidat építenek a vágányok fölött. A körvasúton jelentős S-Bahn-fejlesztéseket terveznek, így új megállót kap a Kopaszi-gát és a tervezett észak-csepeli városrész is.
  • Az aréna jelesre vizsgázott
    Megnyílt az új Puskás Ferenc Stadion, az ország legnagyobb sportlétesítménye. Két és fél év alatt épült fel és megfelel a mai kor minden követelményének. Több mint 67 ezer ülőhely van benne, de koncertek esetén akár nyolcvanezer embert is be tud majd fogadni.
  • SZDSZ-es tempó a Momentumban
    Elképesztő, hogy a Momentum és az elnök nem fogja fel: a magyar kisebbség védelme nem azzal függ össze, hogy Kelemen Hunor esélyes-e az elnökválasztási küzdelemben.
MTI Hírfelhasználó