Kertész Ákos szerint a zsidók bűne is a holokauszt!
A Népszava mai számában Kertész Ákos mondja a nagyot, az „Egy mondatot a zsarnokságról”.
2012. március 6. 11:27

A Népszava mai számában Kertész Ákos mondja a nagyot, az „Egy mondatot a zsarnokságról” (az epigonizmus szánalmas voltáról majd máskor értekezünk).

Kertész Ákos veretes gondolatát szó szerint idézzük: „Ahol zsarnokság van, ott két bűnös van, a zsarnok és az alattvaló.”

Ez bizony nem jelenthet mást, mint hogy mutatis mutandis a zsidók is tehetnek a nácizmusról, a fajüldözésről, azaz Auschwitzról és a holokausztról is.

És ez az ember „író”, legalábbis így definiálja őt a mai Népszava.

Hát ezért tényleg érdemes volt Kanadáig szaladni, hogy onnan kiálthassa világgá a tutit – szabadon.

Weiss A. Manfréd
 • Életben akar maradni – rasszista!
  A híres brit történész, Paul Johnson már 1983-ban megírta: „Ám a hetvenes évekre az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett, és rosszul átgondolt beavatkozásaival inkább előmozdította, mint gátolta a kegyetlenséget.” (A modern kor, XX. Század Intézet, 2000.; 793. oldal)
 • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
  Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
 • Felavatták Hunyadi János zimonyi szobrát
  Hunyadi János egész életét a haza védelmére és az oszmán hadak kiűzésére tette fel, az általa vezetett nándorfehérvári diadalt követően a béke és az újjáépítés korszaka következhetett – hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök hétfőn a Belgrádhoz tartozó Zimonyban, ahol szerb hivatali kollégájával, Aleksandar Vuciccsal együtt vett részt Hunyadi János szobrának felavatásán.
 • Donáth Anna az EP-ben: Ennél már nincs lejjebb
  Donáth megfontolás nélkül elhiszi azt, hogy egész Európa szerint a Fidesz patás ördög, ezért csak ki kell mondani a bűvös szót, hogy ez a képviselő „fideszes”, és máris mindenki szörnyülködve nyomja meg a NEM gombot.
 • A zöldek eltitkolnak valamit
  Akik azt állítják, hogy a klímaváltozás komolyabb fájdalom, áldozat és lemondás nélkül, jelenlegi életmódunk pusztán környezettudatos finomhangolásával megállítható, azok eltitkolnak valamit a választók elől.
MTI Hírfelhasználó