Kertész Ákos szerint a zsidók bűne is a holokauszt!
A Népszava mai számában Kertész Ákos mondja a nagyot, az „Egy mondatot a zsarnokságról”.
2012. március 6. 11:27

A Népszava mai számában Kertész Ákos mondja a nagyot, az „Egy mondatot a zsarnokságról” (az epigonizmus szánalmas voltáról majd máskor értekezünk).

Kertész Ákos veretes gondolatát szó szerint idézzük: „Ahol zsarnokság van, ott két bűnös van, a zsarnok és az alattvaló.”

Ez bizony nem jelenthet mást, mint hogy mutatis mutandis a zsidók is tehetnek a nácizmusról, a fajüldözésről, azaz Auschwitzról és a holokausztról is.

És ez az ember „író”, legalábbis így definiálja őt a mai Népszava.

Hát ezért tényleg érdemes volt Kanadáig szaladni, hogy onnan kiálthassa világgá a tutit – szabadon.

Weiss A. Manfréd
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • EU-csúcs: Charles Michel már tárgyalt Orbán Viktorral
  Órákon belül kezdetét veszi az állam- és kormányfők rendkívüli csúcstalálkozója Brüsszelben, ahol az országvezetők a 2021 és 2027 közötti keretköltségvetésről (MFF) próbálnak majd megállapodni.
 • Gyurcsányék ismét hátba támadták az MSZP-t
  A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióhoz csatlakozik két MSZP-s polgármester is – számolt be róla az Index. Mivel a kettős párttagság a szocialisták alapszabálya szerint tiltott, ezért a XVIII. kerületet vezető Szaniszló Sándornak és Kiss Lászlónak, Óbuda polgármesterének is megszűnik MSZP-s párttagsága.
 • London meg tudná rendezni az idei olimpiát Tokió helyett?
  Shaun Bailey konzervatív polgármesterjelölt szerint London meg tudná rendezni az idei olimpiát és paralimpiát, ha a koronavírus-járvány miatt Tokióból el kell mozdítani a sporteseményt.
MTI Hírfelhasználó