Gázolás miatt késnek a vonatok
Halálra gázolt egy embert a Veszprém felé tartó személyvonat pénteken reggel Győrnél. A baleset miatt 25-30 perces késésekre kell számítani a Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vasútvonalon is - értesült a HavariaPress.
2012. március 9. 09:13

A baleset pénteken reggel 7 óra körül történt a Győr és Győrszabadhegy közötti vasútszakaszon. A Veszprém felé tartó személyvonat - eddig tisztázatlan körülmények között - halálra gázolt egy embert. A rendőrségi helyszínelés idejére lezárták a vasúti pályát. Győr és Győrszabadhegy között buszokkal szállítják az utasokat, ezért 25-30 perces késésekre kell számítani a Győr és Celldömölk, illetve Veszprém között vonattal utazóknak. 

HavariaPress
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó