Gázolás miatt késnek a vonatok
Halálra gázolt egy embert a Veszprém felé tartó személyvonat pénteken reggel Győrnél. A baleset miatt 25-30 perces késésekre kell számítani a Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vasútvonalon is - értesült a HavariaPress.
2012. március 9. 09:13

A baleset pénteken reggel 7 óra körül történt a Győr és Győrszabadhegy közötti vasútszakaszon. A Veszprém felé tartó személyvonat - eddig tisztázatlan körülmények között - halálra gázolt egy embert. A rendőrségi helyszínelés idejére lezárták a vasúti pályát. Győr és Győrszabadhegy között buszokkal szállítják az utasokat, ezért 25-30 perces késésekre kell számítani a Győr és Celldömölk, illetve Veszprém között vonattal utazóknak. 

HavariaPress
  • A forradalom indítására emlékeztek Szegeden
    1956. október 16-án a szegedi bölcsészkar Auditórium Maximumában összehívott diákgyűlésén a hallgatók közfelkiáltással létrehozták a MEFESZ-t, majd döntöttek arról, hogy az érdekvédelmi témák mellett politikai kérdésekkel is foglalkoznak. Egy óra alatt az orosz nyelv fakultatív oktatásától eljutottak a szovjet csapatok kivonásának követeléséig - közölte Kiss Tamás. Szavai szerint "kimondták az akkor kimondhatatlant". Innen indult az 1956-os magyar forradalom.
  • Erdélyikopó-világtalálkozó Bőszénfán
    Erdélyikopó-világtalálkozót rendeznek Somogy megyében, a péntektől vasárnapig tartó eseményen Magyarországról, Erdélyből és Csehországból tucatnyi tenyésztő több mint száz kutyával képviselteti magát.
  • Beleavatkoztak a csehországi választásokba
    Néhány nappal a cseh választások előtt a Babišra vonatkozó adatok kiszivárogtatása egy tudatosan időzített, célzott külső támadás volt.
MTI Hírfelhasználó