Gázolás miatt késnek a vonatok
Halálra gázolt egy embert a Veszprém felé tartó személyvonat pénteken reggel Győrnél. A baleset miatt 25-30 perces késésekre kell számítani a Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vasútvonalon is - értesült a HavariaPress.
2012. március 9. 09:13

A baleset pénteken reggel 7 óra körül történt a Győr és Győrszabadhegy közötti vasútszakaszon. A Veszprém felé tartó személyvonat - eddig tisztázatlan körülmények között - halálra gázolt egy embert. A rendőrségi helyszínelés idejére lezárták a vasúti pályát. Győr és Győrszabadhegy között buszokkal szállítják az utasokat, ezért 25-30 perces késésekre kell számítani a Győr és Celldömölk, illetve Veszprém között vonattal utazóknak. 

HavariaPress
  • Gulyás: második gazdaságvédelmi akciótervet kíván a kormány elfogadni
    Várhatóan öt százalék körül alakul a magyar gazdaság idei növekedése - mondta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
  • A hősök nem halhatnak meg
    Meghalt az Öregisten, és mi öltük meg – állapítja meg Nietzsche a 19. század végén. Lassan meghalnak a hőseink is, és mi hagyjuk lemészárolni őket, ha engedünk a liberálfasizmus végtelen terjeszkedésének, ha tétlenül nézzük a szabadosság antikultúrájának hegemóniáját az ifjúság körében. Pesszimista kultúrdiagnózis a nyugati létforma jövőjéről.
  • Reneszánszát éli a gyógynövénytermesztés Magyarországon
    A gyógynövények gyűjtésének, termesztésének és feldolgozásának több évszázados hagyományai vannak hazánkban. Az egészségtudatos életmód elterjedésével a gyógynövénykészítmények reneszánszukat élik.
MTI Hírfelhasználó