Lesz-e magyar újjászületés?
Vágjunk a közepébe, a válasz egyszerű: lehet magyar újjászületés. Mi kell hozzá?
2012. március 23. 19:01

Erre is egyszerű a válasz: a születéshez szülni kell.

 A minap nagy botrányt kavart a híres Pesty Fekete Doboz filmje a cigányokról. Sok rosszat mondott el a cigányokról a film. Fő üzenete az volt, hogy a cigányok bűnöznek, és restek a jóra.

 Nagy felháborodás fogadta a filmet, az MTV elállt a műsorba illesztett ismétlés leadásától. Nagy hiba, ui. sokan készültek a hírverés miatt megnézni a botrányos filmet. Hátha azért botrányos, mert mellbevágóan igaz? A választ nem tudhatják meg, legalábbis a közpénzekből működő MTV-ből nem.

 A sajtószabadság élharcosaiból a Pesty-film kapcsán kitört a cenzor. A liberálisok varázsütésre cserbenhagyták alapeszméjüket, a sajtószabadságot. Szabad a sajtó – de csak nekik, csak az ő gondolataiknak.

 Nem hisszük, hogy tökéletes filmet készített a Pesty Fekete Doboz. Egészen mást hiszünk.

 Azt hisszük, hogy a cigányságé a jövő. Azért az övék, mert ők – szülnek. Az, hogy lopnak meg csalnak meg hazudnak meg dologtalanok, lehet igaz is meg nem is (egyes cigányok biztosan lopnak, csalnak, hazudnak meg dologtalanok, mások ellenben nem), az viszont egészen bizonyos, hogy az idő sodrában érdektelen, hogy mennyi cigány bűnöző és mennyi nem az.

 Az idő sodrában kizárólag az számít, hogy hány gyermekük születik. És hogy ezzel miként alakul számarányuk az országon, a népen belül. Lehet, hogy bűnözők, de az igazi, nagy, történelmi Bűnt nem ők követik el.

 A történelmi Bűnt a magyarok követik el. Azzal, hogy nem szülnek. Magyarország sorsa a közeljövőben meredeken lefelé fog haladni. Ez bele van írva a múltunkba, és a legjobb magyar kormány sem tehet többet, mint hogy fékezi a lecsúszást.

 lletve tehetne többet is. De nem fog többet tenni, mert négyévente választás van, és a magyarok nem kíváncsiak az igazságra. Utálják hallani. Mert az igazság csupán ennyi: magyarok, ha jövőt akartok magatoknak, szüljetek!

 Ezzel szemben ma elvágja magát, aki az abortusz ellen szól, aki a válást helyteleníti, aki szerint nem lehet norma a homoszexualitás. Aki ilyent merészel nyilvánosan mondani, annak vége. Kizsigerelik, ledarálják, becsületét sárba tiporják.

 Lesz-e magyar újjászületés? Lesz; csak éppen át kellene állni az Élet oldalára. Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok! 

Weiss A. Manfréd
  • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
    A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
MTI Hírfelhasználó