Dávid és Bokros a Demokratikus Koalíció felé tart?
A Demokratikus Koalíció egyik vezető politikusa beismerte, hogy feléjük tart Bokros Lajos és Dávid Ibolya. Bauer Tamás úgy fogalmazott Bokros és Dávid potenciális partnere lehet Gyurcsány Ferencnek.
2012. május 4. 10:56

Régi igazság, összenő, ami összetartozik. A mandátumtolvaj és plágiumgyanús Bokros Lajos, valamint az ugyancsak mandátumtolvaj és plágiumgyanús Gyurcsány Ferenc a jövőben várhatóan együtt politizál - írja az MDFutódpártja, a Jólét és Szabadság sajtófelelőse.

Bauer Tamás a Demokratikus Koalíció alelnöke szerint Bokros Lajos és Dávid Ibolya a közeljövőben olyan pártot alapít, amely potenciális partnere lehet Gyurcsány Ferencnek.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) egyrészt örül, hogy a zsák megtalálja a foltját, másrészt ebben az összefüggésben egész más jelentést kap, ahogy a Bokros-Dávid duó politikailag és gazdaságilag is csődbe vitte a Magyar Demokrata Fórumot. A bukást követő szélsebes távozás, a hátrahagyott több száz milliós adósság, a hivatalos átadás-átvétel elmulasztása, az azóta is tartó bujkálás, majd a mostani bejelentés így együtt azt a benyomást kelti, hogy Bokros-Dávid, az MDF politikai és gazdasági tőkéjét egyszerűen átsíbolja Gyurcsány Ferencnek.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség, mint az MDF jogutódja ezt hadüzenetnek tekinti és mindent megtesz azért, hogy a nyilvánosság is tudomást szerezzen arról, milyen előzmények után születik meg az MDF-et tönkretevő Bokros-Dávid duó és az országot tönkretevő Gyurcsány Ferenc násza.

Bokros Lajos például többszörös hazugsággal és csalással szerezte meg a Magyar Demokrata Fórum tagjainak bizalmát. Azt állította, hogy soha nem volt az MSZP tagja, ehhez képest előkerült aláírásával a belépési nyilatkozata. Azt állította, hogy doktoriját az alapján írta, amit a Panamai Állami Egyetemen tanult. Azóta kiderült soha nem volt a Panamai Állami Egyetem hivatalos hallgatója, mindössze nyelvi továbbképzésen vett részt a közép amerikai államban. A kérdés már csak az, hogy e szerint miből írta a doktoriját. Aláírásával vállalta, hogy amennyiben az MDF tagjai visszahívják, visszaadja mandátumát. A visszahívás megtörtént, a mandátum visszaadás nem.

Gyurcsány őszödi beszédével bizonyította alkalmatlanságát, Bokros tetteivel, Dávid az MDF csődbe vitelével, összeállt a szuper csapat - írja JESZ.

jesz.hu
  • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
    A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
MTI Hírfelhasználó