Egyszeri alapdíjkedvezményt ad a FŐTÁV
A FŐTÁV Zrt. közleménye szerint a lakossági, lakás célú 30 százalékos kedvezmény jóváírásának feltétele, hogy a díjfizetőnek 2012. július 31-én ne legyen lejárt tartozása.
2012. június 20. 14:57

A FŐTÁV Zrt. a működési költségein elért megtakarításából, a korábban meghirdetett havi 10 százalék alapdíjkedvezményen felül, további, egyszeri 30 százalék alapdíjkedvezményt ad pontosan fizető lakossági fogyasztóinak.

A FŐTÁV Zrt. szerdai közleménye szerint a lakossági, lakás célú 30 százalékos kedvezmény jóváírásának feltétele, hogy a díjfizetőnek 2012. július 31-én ne legyen lejárt tartozása sem a FŐTÁV Zrt., sem a DHK Hátralékkezelő és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. felé.

A jól fizető ügyfeleknek az augusztus végén kibocsátott, szeptemberi esedékességű számlájukban a 10 százalékos alapdíjkedvezmény mellett további egyszeri 30 százalék kedvezményt érvényesít a társaság, ami egy átlagos, 52 négyzetméter alapterületű, 135 légköbméteres, fűtéssel és használati melegvíz-szolgáltatással ellátott lakás esetében 2.371 forint egyszeri jóváírást jelent - olvasható a közleményben.

MTI
Címkék:
MTI Hírfelhasználó