"Legfelsőbb politikai körök"?
2012. június 22. 10:39

"A Blikk információi szerint Vizoviczki Lászlónak több offshore-gyanús cégben is érdekeltsége van.

(...) A férfi elfogásakor tartott házkutatás alkalmával közel 400 millió forintot találtak lakásában. Ez információink szerint megfelelt egy-egy hétvége napi bevételének. Az általa üzemeltetett 40 szórakozóhely milliárdos bevételt produkált, de emellett is voltak befektetései például az ingatlanpiacon. Persze a rendszer jól működött, de az adóbevallásokon az szerepelt, hogy a „biznisz" éppen hogy csak megy, vagyis a pénznek valahol meg kell lennie. A nyomozó hatóság becslése szerint a férfi feltehetőleg külföldön elhelyezett vagyona elérheti az ötmilliárd forintot. (...)

A korábbi adatgyűjtésből és egyéb információkból kiderült, hogy Vizoviczkinek kiterjedt politikai kapcsolatai vannak egészen a legfelsőbb körökig.(...)

Úgy tudjuk, a kör még nem teljes; nagyjából hat olyan ember jár be a hivatalába, aki ellen folyik a fedett felderítés az ügyben."

blikk.hu
  • Szükség van a migrációt kezelő fegyveres szervezetre
    Bakondi György azt mondta: a jelenleginél szélesebb körben - intézményesített formában - tervezik bevonni a védekezésbe a polgárőrséget is. Ennek tart az előkészítése - közölte.
  • Magyarország nem fordulhat vissza
    Orbán Viktor kifejtette: a Magyarország előre megy, nem hátra mondatban benne van az a küzdelem, amelyet Magyarország az elmúlt 12 évben folytatott, hiszen 2010-ben egy csődbe jutott ország volt, az országot "kivéreztették és tönkretették". De "nagyon kemény munkával 12 év alatt a korábbi baloldali kormányzás hibáit és bűneit Magyarország kijavította" - mutatott rá.
  • Az orosz medve nem játék
    2021-ben Belaruszban egy olyan destabilizációs akció történt, amely meglehetősen hasonlított a 2014-es, kijevi forradalomnak nevezett puccsra. Az orosz vezetés most hamarabb ébredt, és gyorsan rea­gált. Fehéroroszország esetleges elvesztését konkrét nemzetbiztonsági fenyegetésként kezelték.
MTI Hírfelhasználó