"Legfelsőbb politikai körök"?
2012. június 22. 10:39

"A Blikk információi szerint Vizoviczki Lászlónak több offshore-gyanús cégben is érdekeltsége van.

(...) A férfi elfogásakor tartott házkutatás alkalmával közel 400 millió forintot találtak lakásában. Ez információink szerint megfelelt egy-egy hétvége napi bevételének. Az általa üzemeltetett 40 szórakozóhely milliárdos bevételt produkált, de emellett is voltak befektetései például az ingatlanpiacon. Persze a rendszer jól működött, de az adóbevallásokon az szerepelt, hogy a „biznisz" éppen hogy csak megy, vagyis a pénznek valahol meg kell lennie. A nyomozó hatóság becslése szerint a férfi feltehetőleg külföldön elhelyezett vagyona elérheti az ötmilliárd forintot. (...)

A korábbi adatgyűjtésből és egyéb információkból kiderült, hogy Vizoviczkinek kiterjedt politikai kapcsolatai vannak egészen a legfelsőbb körökig.(...)

Úgy tudjuk, a kör még nem teljes; nagyjából hat olyan ember jár be a hivatalába, aki ellen folyik a fedett felderítés az ügyben."

blikk.hu
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó