Menjetek el a Családháló ingyenes családi olimpiájára!
Ott lesz az Alma Együttes is
Felfújható öttusa birodalom, Orczy Kalandpark, eurobungy, légbicikli, kispályás foci, kosárlabda, sorversenyek, KRESZ-park és sok minden más vár még titeket az Alma Együttes, a Makám Zenekar és a Zabszalma muzsikájával INGYEN, június 30-án a budapesti Orczy Parkban. Gyertek el!
2012. június 27. 10:19

Egy remek hétvégi programot ajánlunk nektek és famíliátoknak! A családháló.hu szervezésében Családi Olimpiát tartunk a budapesti Orczy parkban, amely egy izgalmas, zöld kis „sziget” a fővárosban. A helyszín minden tekintetben megfelel annak, hogy egy szórakozással és remek sportolási lehetőségekkel teli napot kínálhassunk itt nektek olyan fellépőkkel, mint az Alma Együttes (kisgyerekeseknek talán magyaráznunk sem kell, hogy kik ők…), a Makám Zenekar, Tücsök Zenekar, Zabszalma Együttes és sokan mások.

Az akadálypálya mellett, derbi pálya, medence, vívás és kalózhajó, valamint mézeskalács ház is várja a kicsiket és a nagyobbakat!

Ahhoz, hogy részt vehessetek az eseményen, nem kell mást tennetek, csak ingyenesen regisztrálni itt: http://csaladiolimpia.csaladhalo.hu/ és eljönnötök!

A regisztráció mellett ezen az oldalon megtaláljátok még a részletes programot és hasznos tudnivalókat is (parkolás, megközelíthetőség, stb.)

Adjátok tovább a hírt és hívjatok minél több embert, hogy mindenki jól és egészségesen szórakozhasson – kellemes zenei kísérettel – június 30-án, szombaton!

családháló.hu
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
  • Az ország szabadságát jelképezi a megújuló Citadella
    Elkezdődött a Citadella megújítása Budapesten. A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart - közölte a Várkapitányság az MTI-vel csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó